Esmos26 Cinsiyeti öğrendiğim gün mağazaya attım kendimi beğendiğim cicileri aldım çıktım inanın ufak ufak ama toplanınca ciddi rakamlara gidiyor alışveriş parça parça başlamanızı öneririm bi seferde o kadar bütçe ayrılmıyor ay ay planlayın ve alın derim
Esmos26 Pearl26450 aldıklarınızın fişlerini atmayın 20. Haftalara kadar cinsiyet de değişme olursa değiştirirsiniz ben öyle yaptım gerçi cinsiyetimiz değişmedi ama yine de tedbirli davranmış oldum ☺️
Dmtny Valla ben hamile olduğumu öğrendigimden beri kıyafet harici indirimli ürünler gördükçe yavaş yavaş aldım hep. Böylelikle maddi anlamda kendimizi de sıkmamış olduk. Şu an 24. haftanın içerisindeyiz çoğu şeyimiz tamam. Sana da böyle yapmanı tavsiye ederim 😊
Nilasyamom Pearl26450 17 haftalık hamileyim ben çoktan başladım. Rüyamda görmüştüm Cinsiyetini doğru çıktı ☺️🌸🐣 zıbınlarımı 3-6 aldım ben çabuk büyüyorlar zaten bence yeni doğan 4-5 tane yeter zıbın falan.
Evremadas Pearl26450 Ben 20. Haftadan sonra almaya başladım canım. Çok abartma hemen büyüyorlar çünkü 0-3 aylık al. İlk etapta büyüme oranına göre başka aya geçersin. Çünkü bebeklerin büyüme gelişmeleri aynı olmuyor her bebeğin. Daha önceden deneyimledik çünkü.
Ozlem23 Pearl26450 bencede erken değil indirimde gördükçe al ama ne aldığını bı yere mutlaka yaz çünkü neyin var neyin yok unutuyosun yada önce liste yap ordan silerek ilerle cinsiyeti değiştirmi diye dusunuyosan önce daha ortak şeyler alabilirsin ilerledikçe elbise tarzı şeyler alırsın
Minnakmucizemm Ozlem23 oda iyiymiş kız 😂 benim pek ümidim yoktu hamile kalmaya o yüzden çok uzaktim anneliğe 😊 Rabbim evlatlarımızı bağışlasın 🤲🏻
Happymother3 Pearl26450 bence cok erken cunku bende kız bıldıgım bebegı detaylıda erkek oldugunu ogrendk 😂
fethiyeli48-48 Pearl26450 ben erken aldım bebeğimi kaybettim ve kürtajdan geldiğim gün benden önce eve kargolarım gelmiş … maddi imkanın rahatsa biraz daha bekle derim kuzum
baby_mama Ben 17. haftadayım, cinsiyeti öğrendik zıbın tulum vs alacaktım ama detaylıda değişen çok okudum burada, o yüzden detaylıyı beklemeye karar verdim. Onlara vereceğim parayı kenara atıyorum, daha sonra toplu alırım dedim.
fethiyeli48-48 Pearl26450 amin kuzum inşallah bende indirim var diye almıştım herşey zamlanıyor diye ama insan cok üzülüyor sonra onlara cok sarılıp ağladım .. biraz daha sabır inşallah