Kbrsoy Kızlar göbeğimdeki piercingi doktorum 20. haftadan sonra çıkarırsın dedi. Kullanıp Doğum yapan varsa bilgilendirebilir mi kapanıyor mu deliği ?
Beyza12344 Kbrsoy cıkarsan bile gusul abdest ı alırken takman gerekir o sebeple eğer cınsel hayatın aktıfse deliğin kapanması imkansız ben de hızma takıyorum ama deliği var ama su an dışarıda kullanmıyorum yı e de abdest elırken taktığım için delik kapanmıyor
YazCilegi Kbrsoy beni çıkar diye bağırıyor zaten canın acıyınca cıkarırsın. Sonrasında ne kadar şişersen şiş kapanmaması için çıkar tak yapabilirsin benim gibi 🤗 birde piercing deliğim o kadar çirkin olduki görmek istemiyorum kahverengi oldı büyüdü falan inşallah doğum sonrası düzelir
Htcdmr Kaç yıldır delik olduğuna bağlı. Ben 30.haftamdayım hala piercing takıyorum ama hamile piercinglerinden takıyorum bu şeffaf uzun plastik olanlardan. Şimdiye kadar bi sorun olmadı, böyle giderse doğuma kadar takarım heralde.
arkesophia Benimde delik göbeğim yaklaşık 10senedir falan sadece tatillerde takıyor tıkanmıyor yanlız şöyle birşey duymuştum göbek büyüdükçe çok acıyormuş diye ben daha 14.haftamdayım göbeğim büyümedi sizin nasıl acaba?
Kbrsoy arkesophia Ben de tam 14 haftamdayım göbeğim çıkmadı henüz. Doktor 20 haftalıkken çıkarırsın durumuna göre dedi. Göbek deliği büyüdükçe acı verirmiş. Ne zaman rahatsız etmeye başlarsa o zaman çıkarırım artık
Tubad Kbrsoy Kbrsoy sana tavsiyem piercingi çıkarman. Bende 16 haftalık gebeyim ve İnan göbeğim nasıl şişti anlamadım! Birden balon gibi şişti göbüşüm 😂 göbek şişince piercing deliği geriliyor ve çıkarmak zulüm gibi bişey.