gel_artik_bebegim kızlar 2 gün önce aynı şekilde iki tane kırmızı çizgi vardı ama ikincisi tam kırmızı değil diye degerlendirmedik dün de test yaptım yine tam kırmızı değildi görüntüdeki dünkü test zaten doktor dün yumurtan oluşmuş dedi neden şunu değerlendirmedin dedi bugün de test yaptım resmini attığım görüntüdeki gibi hafif silik bu ne demek ? yumurtam oluştu ve çatladı desem tam kırmızı olmamıştı bu durumda yumurtlamayı kaçırdım mi yani
baby_mama Bence yumurta çatlamış, o yüzden silik test. Testlerde tamamen kırmızı olmayabiliyor, koyulaşınca değerlendirmek gerekiyor.
gel_artik_bebegim baby_mama insallah çarlamistir pko dan dolayı yumurtlama ve çatlama sıkıntım var takviyeler kullaniyorum bir ümit . olmazsa doktor ilaca başlıcak bir dahaki ay klomen ya da ferama sanırım
gel_artik_bebegim afrasil o koyu olan dündü ve ondan önceki gün de aynı böyle koyuydu bana tam kıpkırmızı olucak dedi satan kişi ve forumdakiler ben de o yüzden önceki günü değerlendirmedim ama dün doktor ultrasondan yumurtan oluşmuş deyince dün bari kaçmasın dedim bugün de değerlendiricem cnm inşallah kaçmamıştır ya zaten geçen ay yumurtlayamadim koyulaşmadı hic
baby_mama gel_artik_bebegim Ben de pko ile hamile kaldım, inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın ☺️