Htcyalmanci Annemlere 133 geldi bana 122 evde iki kişiyiz nasıl bu kadar çok geliyor fatura anlamıyorum bazen kayınvalidemlerde oluyoruz bazı günler yanmıyor bile
bb1509 Eslinasare öyle öyle Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah o kadar zor ki 🥺insanların işi gücü vs hep bozuldu geröekten hayati ihtiyaçlarımızı bile zor karşılıuoruz çok şükür yine de halimize 🥺🙏🙏🙏
Prensees Eslinasare hıc gulcegım yoktu :) valla canım 2 tane televızyon çalışıyor buzdolabı çamaşır m. Bulaşık m. Süpürge derın dondurucu fön makınesı ve ışıklar :) ve UFO dogalgazı yakıyoruz 8 oda :) ev dublex ve terası yıkıyorum bazen normalde su daha fazla gelır yazın ama çiçekleri Yagmur dolayısı ıle sulamıyoruz Allah razı olsun 😍😍😂😂😂 böle bacım yanı ben napım bıde benı düşünün 😂😂😂😂😂😂
Smylcn_ Bize 105 geldiği zaman hiç gelmedi bu ay bişey kullanmadık mı diyoruz yada 2.fatura bekliyoruz öyle şaşırıyoruz 😊 350den aşağı gelmiyor. Dediğiniz gibi kettle, çamaşır ve bulaşık makinesi, buzdolabı, tv, şarjlar, klima..
Melekyilldiz Eslinasare canım hiç sorma biz midyatta görev yapıyoruz sanırım doğunun en büyük problemi faturaları çok fazla ödemek.