alininannesiiiii Ebru555 bizimde 48 bana hiç geçmiyor valla ya son zamanlar daha uzun gelmeye başladı son ay hiç geçmiyor diyolardı doğruymuş 🙄
Tugce0158 Ebru555 son 37 çok şükür sağlıkla gelsin yavrularımız inş benimde geçmez oldu heyecan dorukta 😊
alininannesiiiii Alfabetaa bide uykusuzluk olunca zor geçiyor gerçekten yatarken insanın bacağı ağrır mı ya yattığım yerden kemiklerim acıyor resmen uyuyamıyorum
Duygugonc alininannesiiiii canım benim de bacak ağrısı oluyordu magnezyum ve kalsiyum kullanıyorum ağrılarım olmuyor artık
Ebru555 Tmvi suanlık normal gozukuyo donmezse kilo hızlı almassa ama donerse sezeryan mcvur 🙂(sahsen sezeryan ısterdım ama hayırlısı
Tmvi Ebru555 Benimde catı muanesi olacak ona göre tam netleşecek de bende normalden korkuyorum ama normal istiyorum
alininannesiiiii Duygugonc bende kullanıyorum magnezyum gece yatmadan sütümüde içiyorum ama çok kötü sabah kalkınca uyumamışım sanki üstümden bişey geçmiş gibi kemiklerim acıyor çok zor bu son haftalar
Duygugonc alininannesiiiii uyurken ayağının altına yastık koy birde böyle dene belki faydasını görürsün