2melek_annesii Kızlar benim ilk muayenem olcak 8+1 olmus olcaz pazartesi kese bebek kalp atısı var mı cok merak ediyorum siz ne için gitceksiniz pazartesi hadi sohbet edelim 😊
oykuduru21 2melek_annesii pazartesi şeker yüklemesi için gidicez 26+3üz bakalım kaç cm kaç gram olduk😍 hayırlısıyla kalp atışını duyarsınız inşallah🙏🏼
Bebegimibeklerken1 2melek_annesii bende kalp atışı için gidicem şuan 8+3 uz inşallah duyabilirim çok heyecanlıyım
2melek_annesii oykuduru21 Amin inşallah canım o haftalarda kilo boy pek önemli degil diye biliyorum ben 😊
oykuduru21 2melek_annesii haftasına uyumuyla gelişimini takip etmek açısından önemli ve insan merak ediyor 🙂
2melek_annesii Bebegimibeklerken1 daha önce gittiniz mi kese bebek görüldü mü ben daha önce hiç gitmedim 😊😂
2melek_annesii pink_dream25 inşallah cnm daha önce gittin mi ben hiç gitmedim kesmeyi bebegi gördün mü
babyberry 2melek_annesii bizim de ikili test randevumuz var pazartesi çok heyecanlıyım, siz de inşallah bebeğinizi görür kalp atışını duyarsınız♥️
Bernafk1 2melek_annesii ben de pazartesi gideceğim 8+4 olacak. Kalp atışı İçin gideceğim bakalım hayırlısı