Burcu-KT Merhaba Kızlar , doktorumdan pek memnun değilim ve hamilelik ilerlemeden değistirmek istiyorum. Tavsiyesinize ihtiyacim var. istanbul anadolu yakasi ya da ümraniye ve çevresi önerebileceğiniz doktorlar kimler ? özel klinik ya da hastane farketmez
neslikay Burcu-KT Ümraniye de Havva pars ağargün hoca kendisine gidiyorum çok memnunum instagramda sayfası da var bakabilirsiniz 😊
Dyg61 Burcu-KT bende özel kliniğe gidiyorum Ümraniye’de eva kliniğin üst katı Fatoş Özlem yıldırım 150 TL muayene ücreti
2bebek1huni Ozel sancaktepe bölgesi dr. Mine Tüzel. Çok iyi bir doktor. Aynı hastanede Sevil Çankaya da cok iyi sevil hanıma arkadaşım gidiyor. Mine Hanım a ben gidiyorum.
Burcu-KT 2bebek1huni Bu iki ismi ilk doktor arayisimda duymuştum ama Hastane için olumsuz yorumlar aldigim icin vazgecmistim. Siz hastaneden memnun musunuz peki. yorum icin tesekkur ederim bu arada
2bebek1huni Burcu-KT hastaneden de memnunum genelde sıra olmuyor. İlgiler henüz doğum yapmadım lakin. O hizmetleri hakkında bir yorum yapamıyorum. Ama içimi her anlamda rahatlatan biri varsa o da Mine Hanım
Aynrgkagc Umraniyede eva klinik var ben ve arkadaşlarım gidiyoruz şükran akalın doktorum instagrami var bakabilirsiniz biz cok memnunuz
Burcu-KT Dyg61 Eva kliniği araştırdım doktorları hakkında güzel yorumlar var . Fatoş hanım ı takibe aldim instagramdan 😊 tesekkur ederim yorumlar icin