Birmom Kızlar cok moralim bozuldu son 2 3 ayda alınıyor zaten kilo ne yapcam ben yesem hemen kilo alıyorum yemeyince bebegi ac birkmisim gibi vicdan azabı çekiyorum 😣
Bdp Birmom takma bu günler bir daha gelmeyecek :) sağlığını etkilemiyorsa kilo bir şekilde verilir bu dönemde senin motivasyonun önemli o bebeğide etkiler. Kilo alınır verilir
havis00 Birmom onemli olan savlikli beslenmek canim kahvaltini zamaninda yapmak zamaninda atlamadan ogun yemek abur cuburlardan uzak durmak boyle yaparsan emin ol bebegin daha da iyi beslenir biraz fazla kilo almissin evet ama dikkat et bundan sonra gece yemelerini kes
Senayyalcin Birmom Yemeyince bebeği aç bırakmak şu şekilde iki canlıyım diye çok fazla yeme çok almışsın gerçekten senin için söylüyorum doğumunun daha iyi geçmesi için de sağlıklı kilo almak önemli ben de 26+1 im ve 3 kilo aldım ona bile sinirleniyorum bebeğim de gayet sağlıklı kilosu yerinde bebeğin kilosu sadece senin yemene bağlı değil zaten ama sen sağlıklı beslendikçe oda faydalanıyor sen çok yedikçe değil bu saatten sonra daha dikkatli olursun birşey olmaz 😚
rukiss34 Birmom Bende 28 haftalığım 12 kilo aldım. Çok fazla yemiyorum. Dikkat ediyorum beyaz ekmek tatlıdan uzak duruyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Eşim bile diyor çok yemiyorsun aslinda diye. Hamile kalmadan önce daha çok yiyordum. Ama hızlı kilo aldım iki aydır. Bünyeyle alakalı bence. Bende çok takıyorum ama napalım sağlıklı doğsunlarda kiloları veririz inşAllah.
havis00 Bdp canim hamilelkde fazla kilo alinmasi saglikli degil hem dogumda hemde gebelikde iyi olmuyor
Bdp havis00 saglığını etkilemiyorsa dedim zaten :) tabi ki sağlıklı değil ama bunu takıp psikolojisini bozması da sağlıklı değil 🙏🏻
Birmom Bdp aynen cok takıyorum ya korkudan tartiya çıkmıyordum 1 aydir😔daha dikkatli olmam gerekiyor sanırım yapacak bisey yok
alininannesii Birmom moralinizi bozmayın, bi yerden sonra insanın gözü doyuyor eskisi kadar tatlı vs abur cubur yemiyor :) kilo artışınız da sabit bir şekilde artıyor ben de hızlı kilo aldım ama bu aralar daha iyi daha yavaş alıyorum, tatlıyı bıraktım :)