kbrMEVA sagsbry amin canım.cumlemize insanın memleketi gibi su yok.fransa sağlık konusunda geri kalmış mesela üç ayda bir ultrasyona giriyorsun en son iki ay önce girdim odur çocuğumda gostermiyorlar sağlık durumunu inceleyip gonderiyorlar
sagsbry kbrMEVA bir tek Fransa değil sanırım dış ülkeler hep öyle.. Hollanda da teyzem var Almanya da arkadaşım onlardan sağlık konusunda çok sıkıntı çektiklerini söylüyorlar.. Allah yardımcınız olsun işiniz bu konuda zor gerçekten 🌿
Hasrt1 sulemer 37+5 günlük hamileyim nst de düzenli sancılarım çıktı açılmam yok kasılmalar var böyle
tkrj19 sulemer 21 bizimde bebeğimiz aşağıda geçen haftadan beri bu hafta doğum olur mu bilmyorum normal düşünyorum normalde 13 Şubat günü daha erken gelir gibi birde çok hareketli ne olcak bilmyrm ara ara kasık ağrılarım artmaya başladı
Mavi46 sulemer 37+4 olduk biz son 17 gün belkide daha az 🙈bugünlerde fazla hareketli, suyu fazla ondandır dedi doktorum 😂
Rmeysa_1661 Gulsumbozkurt hiç bir fikrim yok ben devlete gidiyorum canım gittiğin hastaneyi ara onlar sana bilgi verirler 😊
houseofyilmaz Bsra3456 amin tesekkurler. Gecen hafta 2250 idi. Bakalim bu hafta kac olmus yarin ogrenecegim 🙏🏻