Ozlemyeni Asyaayaz1 ay karniniz ne kdar buyumus.benim sadece gaz hamile oldgum bile belli degill🤦♀️ Şişkoyum ondan mi ki😂
Sermec27 Asyaayaz1 benim de ikinci gebelikte 12 13 gibi belli etmeye başladı 45 kıloyla da hamile kaldım belki de onun etkisi var su an 17+2 olduk oğlumla 🥰 maaşallah
babyberry Asyaayaz1 ay ben de böyleyim ama benimki mide şişmesi gaz keşke bebek olsaydı şişkinlik beni öldürecek. Maşallah sizinki çok güzel çıkmış sağlıkla kavuşun. 12.haftamızdayız pazartesi kontrolümüz var belki öğreniriz cinsiyeti de 🌝
Malidlgz Ozlemyeni bende 10 cu haftadayim.gobegim.zaten var şişman olduğumuz için çocuk kendini belli bile edemiyor ne yapsın 😂😂
Kubraylmz0 Bennn 👋🏻 17+2 inşallah bu hafta öğrenicem 😃 maşallah size Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
SerapYldrm Ben de 9.haftadayım ve 3.gebelik bunda göbek erken çıktı moralim bozuluyor böyle beklemiyordum 😕
Zeynep_ayaz Asyaayaz1 gonlum kizdan yana bi oglum var simdiki gebeligim plansiz oldu ama hep hayalimde bi kiz var 😊😊
Asyaayaz1 babyberry benimde normalde 1 hafta sonra ama ben 15 gün daha beklicem eşimin doğumgününde gidicem inşallah ❤️
Asyaayaz1 Zeynep_ayaz benimde bir oğlum var adı ayaz bakalım bebiş ne olucak bekliyoruz heyecanla SAĞLIKLA gelsinler inşallah😍