Sfnur Kizlar eskiler hep birşeyler denerlermis makas bıçak falan banda yaptılar ben böyle şeylere inanmıyorum ama eğleniyorum hoşuma gidyor her duydgumu yapıyorum 😄😄 sizin yaptığınız ve doğru sonuç verdiği oldu mu
Dyg61 Sfnur bıçak makas muhabbetini bende yaptım doğru çıktı arkadaşımda yanlış çıktı birde şey demişlerdi yatağı ilk hangi bebek yatarsa cinsiyeti o olurms saçmalığı 😀
Kuzucumm Sfnur makas bıçağı bende yaptim dogru çıktı. 3 aylıkken annem karnimin seklinden erkek dedi oda dogru çıktı. Alyans yapmistik oda dogru çıktı. Ama yatağıma hep kız bebek yatmıştı bi o tutmadı 🤗
Sermec27 Dyg61 bizim yatağa ilk bir erkek bebek yatmıştı 2 bebeğimde erkek oldu cinsiyeti acaba ilgisi var mı cidden 🤭
Atesbeyinannesi Valla ben de inanmıyorum eğlencesine yaptım ben de alyans doğru çıktı çin takvimi falan ne varsa yaptım doğru çıktı inanmayıp eğlencesine yaptığım her şey doğru çıktı 🤷♀️😅😅
2prensannesi2008 Atesbeyinannesi bnde alyan kız gösteriyor çin takvimide kız gösteriyor bakalım ne olacak
Sfnur Esraa63 bir yakinin koltuğun altına bir tarafa makas bir tarafa bıçak koyuyor sen görmeden makasa otursan kız bıçağa oturursan erkek diyorlar baklm benim cinsiyet henüz belli değil doğru cikcakmi 😊
Esraa63 Sfnur bende yaptım az önce bıçağa oturdum çin takviminde de erkek cikti bilmiyorum daha minik hayirlisi olsun inşallah herkesinkide
Sfnur Esraa63 evet bana annemle eşim yapmıştı eşime tekrar yaptırdım yine makasa oturdum bir deneyin 🥰
mercimekkoftesi1 Yüzük testi yaptım kız çıkıyor, ama karnımın şekli erkek 😅 cinsiyeti öğrenemedik daha haftaya öğrenicez kısmetse 🙏🏻 Ama yatağıma da ilk kız bebek yatmıştı 😄
baby_mama Yüzük / çin / belirtiler erkekti doğru çıktı. Ramzi / rus / kan yenilenme kızdı yanlış çıktı.