Nusyaa 2 Adet 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün 9.günüm idrar testi negatif çıkıyo, doktorum erken yapmışsın diyo.moralim çok bozuk olmadı sanırım umudum kalmadı sizler kaçıncı gün test yaptınız lütfen yorum yapın
LETHE Nusyaa canim benim 2.gun embriyosu 10 günde negatif çıkmıştı 2 saat sonra hafif gölge olmustu silik bile degildi. Ama kanda pozitif sonucu almıştım. Rabbim gönlüne göre versin insallah
Varol123 Nusyaa canim banada 3. Gün ebriyosu transferi yapıldı tarnsferin 10. Gubu idrarda aşırı silik çıktı ac karnima yapmistim ilk idrarla
Sed22-09 Nusyaa 12. Gün yaptım canım doktorlar da her zaman 12 gün bekleyin diyor zaten bekle Birz daha bence
LETHE Nusyaa yanlis anlasilma olmasin degerin bir onemi yok pozitif sonuç dediler. Degerin düşük cikabilir katlayarak devam edebilir benim oyleydi. Rabbim hakkimda hayirlisini nasip etsin canim
Varol123 Nusyaa niye o kadar gec yapiyosun canim bize oksaparin ilk paketi bitsin ertesi gunu yapin demislerdi 11. Gun test yaptik yani kanda
Varol123 Nusyaa ya pardon ben gunleri karistirmisim fazla hesap yapmisim 12 gunden fazla oluyo gibi geldide bana 😂 biraz bekle hic uzulme bende yaptim 9. Günü cikmadi gece 2 ye kadar agladim noye tutmadi diye megersem tutmusta ben erken davranmisim
Sed22-09 Nusyaa 11. Akşam idrar testi yaptım çok silik çıktı ertesi gün kan verdim doktor iki gün arayla kan testi yaptırdı gerekli değere ulaşıncada muaneye çağırıp keseye baktı canım
Sivasss Nusyaa canım bozma moralini 3 gün embriyosu erken çıkmaz 5 güne göre daha çıkması için 2 günün var erken yapmışşsın bence
Nusyaa Sed22-09 erken mi yaptım acaba ama herkes 8 9 günde pozitif çıkıyo silikte olsa çıkar sandım ama yok yani
Sed22-09 Nusyaa biraz daha bekle canım moralini bozma idrar değil kesin sonucu veren kan oluyor o yüzden moralini bozma inşallah sende hayırlı haberleri alırsın 💕
Bsmlh 3.gün embriyosu benımkın 12 gün yanı test günü sadece kan verdım idrar hiç yapmadım erken bence salıyı bekle
Nusyaa Varol123 yaaa gerçekten mi umut oldun bana şuan ❤️ İnşallah benimde öyle olur pazartesi 11.günüm kan mı versem acaba
Sed22-09 Nusyaa olur olur inşallah çok düşünme takma kafaya biliyorum zor ama ben hep öyle başka şeylerle meşgul oldum hatta arkadaşlarım sen ne kadar rahatsın demişlerdi ama nabim verende alanda Allah hepsini takdir bu sınav rabbim sonucunu güzel eylesin