serapYekta Kızlar hurma yemek düşüğe mi sebep olur benim canım aşırı hurma çekmişti baya yedim de 🙄😥 9 haftaligim
Mervensn1 serapYekta bende yedim canım bir kutu aynı haftalardaydık bit şey olmadı ama belli olmayabilir bünye farklı herkesin takip et kendini bir şey olacağını sanmıyorum ama ya rahat ol bence 🌸😊
midekoruyucu serapYekta canım medine hurmasını doktor bana yememeye çalış düşüğe sebep olur demişti. Burda son haftasına gelen hanımlar yiyor genelde. Canın çok yemek istiyorsa Sen gene de abartmadan ye
serapYekta Yediğim Medine hurması değil bende bı kaç yerde okudum hamileliğin son haftasında yiyiliyo gibisinden internetten baktığım da düşüğe sebep olur yaziyodu baya da yedim korkuyorum şimdi bsey olur diye 😔
Mlkkhrm Bende kabızlığıma iyi geliyor diye her gün bir tane yiyordum bı şey olmadı bide düşük riskim var progestan kullanıyorum inşallah bı şey olmaz canım
bebisini-bekliyor serapYekta bana doktor hurma ve nar yeme demıstı hurma ılerıkı aylarda dogumu kolaylaştırıyor diye yeniyor belki ilk aylar sorun olabilir
alininannesiiiii serapYekta valla benim düşük tehlikem varken yedim haberim yoktu yasak olduğunun kanamam varken yiyordum yani her gün yemişimdir şuanda 33.haftalığız çok şükür herşey yolunda gidiyor bi sıkıntı yok
Brckk serapYekta sağlık ocağındaki hemşireye sormuştum hamilelikte sakıncalı olan yiyecekleri hurma yeme rahmi gevsetiyr o yüzden yalnızca gebeliğin son haftalarında öneriyoruz demişti