OktayMeltemSahin NaimeYilmaz ben koydum her ihtimale karşı sizinde unuttuğunuzu sandım o yüzden sordum
NaimeYilmaz Mirvee normal seffaf posetler yokmu erkek gömleği konuyor ıcıne mesela 😊 onlardan aldm poşet malzeme satan heryerde var hava almıyor hıc ondan tercıh ettım
Asrinbaby NaimeYilmaz bebek pisik kremi 😊 çantamız aynı olmuş kuzum sağlıkla gelsinler insallah 😊 bende 36. Haftama girdim bugün 1 2 hafta önden gidiyor ve ben sabah kuşadasına tatile gidiyorum bi kaç günlüğüne umarım doğurmam oralarda 😂 doktorum git dedi ama içimde bi sıkıntı var ben istedim oteli de ayarladık insallah sağ salim girip geleyim sonra gelsin ne zaman isterse .
NaimeYilmaz Asrinbaby amin insallah inşallah 😊🙏 ben 38im şuan bebek pişik kremş almıcam dogunca pısık olmuyorlar ya bosuna tasımıym . İyi tatıller sıze ıcınızı ferah tutun bısey olmaz ınsallah 🌸
prensesyolu625 NaimeYilmaz küvez eteğini nasıl yaptınız tütü eteği şeklinde mi ölçüsünü yazar misiniz
Kivito Benim daha çanta hazırlamaya var neler koyucağımı bildiğim için listeye gerek duymadım alışverişleri bitireyim çanta hazırlamak birgünlük iş yıkamak ütülemek yerleştirmek basit geliyor birde ben kamera alıcam ya off masraflar bitmiyor
Alparslan NaimeYilmaz canım bende bebegin eşyalarını ve kendi eşyalarımı cıtcıtlı poşetlere koydum üzerlerine de ayrıntılı şekilde yazdım inan büyük rahatlık oldu görümcem için üstünü okuyup okuyup hem benim eşyalarımı hem bebegin eşyalarını kolayca buldu bana sormadan ben sezaryan dogum yaptım ve okadar insan yorgun oluyorki cevap vercek halin kalmıyor bu arada bende 10 günlük lahusayım😊 sanada güzel doğumlar cnm
NaimeYilmaz Alparslan saol bende 28 gun oldu doğum yapalı 😊 bızım oğlus bıraz uzunca dogunca sıkıntı yasadık valla
Zeynepsa NaimeYilmaz Kaç parça eşyanız oldu bu liste ile acaba :) Benim 1 valiz 1 sırt çantası süslerim falan da açıkta kaldı nereye koyacağım bilemedim. Siz nasıl neye sığdırdınız bunları merak ettim
NaimeYilmaz Zeynepsa baya buyuk bır posete ıkramlaıklarımı koydum kapı susu ve esyaları valıze koydum birde küvöz eteğini poşete koydum o kdr 2 poset 1 valız