Cansu101706 Hanımlar bu alet çok gerekli bir ürün mü. Set halinde alınca içinde lif ve termometre var ama ben ikisini de kullanışlı bulmuyorum. Sizin fikriniz nedir
Cinarinannesii_ Cansu101706 biz kullanıyoruz soğuk mu sıcak mı diye ikilemde kalmaktan iyidir sabit 37 dereceye ayarlıyoruz hep 😊
Biyolog-anne Cansu101706 ben çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Ama işime karışan olursa, ihtiyaç duyarsam zaten temassız ateş ölçer almıştım ortam ölçümü de yapıyor onunla bakarım
istanbul3434 Cansu101706 temassiz ates olcer aldim ben, onlar suyun uzerine getirip olctugunuzde suyun sicakligini da soyluyo o yuzden ayrica termometre almadim
Eminos123 Cansu101706 gerekli degil dirsegini batir suya tmmdir eskiler nasil yapiyordu herseyi bence fuzuli masraf ucreti ne kadar bide lif alirken lifi yumusak olsun bize ablam ormustu yumusacikti
hanibazen Geçen biri şey yazmıştı eşimle tartışıyoduk suyun sıcaklığı iyi ya da değil diye bu alet son noktayı koyuyo o tartışmaya 😅 o yüzden alıcam ben
Cansu101706 hanibazen canım eşim zaten şehir dışında çalışıyor ben annem de doğum yapıcamda ondan gerekli mi acaba dedim
Cinarinannesii_ Cansu101706 bizim aldığımız sette vardı ben kullanıyorum normalde çok gerekli bisey olduğunu düşünmüyorum
Biyolog-anne Cansu101706 ebebekten aldım ama markasını yanlış hatırlamıyorsam baby plus olması lazım .
Cansu101706 Eminos123 ben o yüzden sordum canım. Yani her şey masraf. Herkesten de özenip almıyorum hiçbir şeyi. Lifi de ben ördüm yumaş ipten
Zeynep_35 Cansu101706 ılk zamanlar kullanmıstım ama sonrasında alıstıkca ıhtıyac duymuyosunuz en uygunundan alabılırsjnjz
Gull_94 Cansu101706 bazen elımzle ayarlarken farkedemıyorz bence hastane cıkısmda doktr 37 derece olsn suyu demstı elımzle bakmak zor bence gereklı banyo ıcın