Zala Mishi 1 kızım 1 oğlum var 3. Ye hamileyim kızım olcak. Bulantım 3 hamileliğimde de olmadı çok şükür. Bence bulantı cinsiyetle alakalı değil ☺️
Ozge20ulu Mishi Mishi ben hiç kusmadim ama kızım olcak inşallah 🥰 rabbim gönlüne göre versin 🥰 şehir efsanesi bence
_marvel_ Mishi 27+5 haftalık kız bebegine hamileyim daha 1 kere istifra etmedim şükür 🤣🤣 ama kasık agrılarım yetti de arttı bile 😩
Sevcan34 _marvel_ bende 2 aylık hamileyim oğluma hamileyken belim çok agroyordu bunda kaşıklardım çok agrıyo yürürken bacaklarıma vuruyo 😭inş kızım olur rabbim bana da nasip eder inşallah 🤲🏻🤲🏻
biologmommm Oğlumda bir kere cikardim bunda ağır koku alınca çıkarıyorum kısmetse kız bebek bekliyorum bnde hurafe uydu o zaman 🤗
Esraa63 Mishi 1 oğlum 1 kızım var ikisinde de bulanti kusma aserme olmadı suan 6 haftalık hamileyim bunda da bi belirti yok
Deniz1634 Ne bulantı ne kusma maşallah hirbirsey olmadı şuan 26+1 maşallah kızım olacak Allah nasıp ederse.
Umay2006 Mishi Ben ikinci kızıma 27 haftalık hamileyim ama hiç ne miğde bulantım ne de kusma olmadı çok şükür rahat geçti 😊
_Nurr- Mishi ben pek kusmadım dün öğrendim kızımız olacak 🥰 pek doğru değil bence. Ama 3 ay mutfağa giremedim her şey kokuyordu
ratatosk Bulantılar bünye ile alalakı maalesef cinsiyetle alakası yok hem kız hem erkek bekliyorum sıfır bulantı arkadaşımın iki çocuğu var kız ve erkek iki hamileliği de 9 ay hastanede serumla geçti