Duruu1 Merhabalar fetal test yaptıran var mı acaba 12 inci haftadayım ikili testim riskli çıktı böyle sorun yaşayan var mı çok telaş yaptım bilgi verirseniz çok sevinirim
WmonallissA Duruu1 bende fetal dna yaptırırsanız içiniz daha çok rahat eder, diğerleriyle hiç uğraşmayın derim ama yine desiz bilirsiniz. Bizde yaptırdık 22. Haftada Allah’a şükür temiz geldi sonuçlar, umarım sizde de bir şey yoktur🙏🏻
-Ayse- Duruu1 ben 11. Haftamda yaptırdım doktorum bunu yaptırdığın durumda diğer testleri yaptırmana gerek yok dedi . Şükür sonuçlar iyi geldi 2 Li 3 lü 4 lü yaptırmayacağım. 1 hafta içerisinde de sonuçları öğrendim
Beyzan Duruu1 korkacak hiç bir şey yok bunu yaptıran çok anne var burda onlar görüp daha detaylı bilgi verirler zaten hem bu testi yaptırirsan diğer testlere gerek kalmaz kesin bir şekilde kafan rahat eder. İçini ferah tut ama tedbiri de elden bırakma canım yaptir testi için rahat etsin. Kaç yaşındasın risk kaçta kaç çıktı
Duruu1 Doğru diyorsunuz ama söz konusu bebek olunca telaşlandım zaten takıntılı biriyim riskli çıkıp güzel sonuç alan var mı
Duruu1 33 yaşındayım 560/1 çıktı doktorum Nice diye bi test önerdi yaptırmaya karar verdim en iyisi öğrenmek rahatlamak