Dr0607 Kızlar merhaba bugün 38 haftalık olduk oğluşumla çatı muaynesi olduk hiçte korkuttukları kadar değilmiş bünyeden bünyeye değişiyor bi arkadaşım sırf çatı muaynesi olmamak için sezeryan istedi sezeryan oldu benimde gözümde büyümüştü ama o kadar da zor değilmiş 5 saniye bile sürmedi ☺️ Burda yazılanlara aldanmayın herkesin bünyesi farklı boş yere kendinizi sıkmayın canlar 😊😊
Beyzan Dr0607 böyle yazılari çerçeveletip forumun duvarına aşalım. Çünkü sıkıldım artık ayy çok korkutuyorum yorumlarından dilimde tüy bitti anlatmaktan. Siz de iyiki yazmışsıniz belki birinin korkusu geçer sayenizde. İnşallah siz de tez vakitte sağ salim kavuşursunuz yavrunuza
Gull_94 Dr0607 yanı bu catı muayenesını abartmlarada ayrı bı kızıyorum acıkcası alt tarfı elıyle bakıck ve toplasm bıkac sanıye olan bısey yanı kusura bakmayn ama ılıskıye gıren bırı ıcın urkutucu bıseyde degl cok sorulan bısey acıtıomu nasıl dıye ama vajınal muayene olms gb dusunun ne kdr acıtabılır kı zaten
Dr0607 Selimegzoglu son gün 5 şubat o zamana kadar bekliycez çatın müsait bebeğin kafası geçer dedi 😊
Dr0607 Nazlicann1993 doktorum müsait dedi ama bakalım canım 5 şubata kadar gelmezse sezeryan olabilir
Seyma05 Dr0607 açılma falan var dedi mi, ben 40 haftayı bitirdim ama çatı muayenesi yapmadı doktor hiç, normal doğum için bekledik ama pazartesiye kadar gelmezse yüksek ihtimal sezeryan yapcam dedi . Sanırım senin doktorda 40 haftayı geçirmek istemiyor
Kader_152199 Ya benimde 2 hafta sonra birkere bel ağrım oldu acile gittim açılma.varmi diye baktılar çok canım.yandi şimdi aynı şeyi ikinci kez yasycagim için geriliyorum çünkü.bikere kötü bi şekilde yaşadım bunu :(
ysfali06 Kader_152199 bana da ilk baktığında çok canım yandı çnkü inanılmaz kuruluk vardı jel olmasına rağmen zor baktı. İkincide hissetmedim bile demekki o zaman kuru değildi rahat girdi 🤷♀️ korkmayın İnş sizinde snraki Kontrolleriniz daha rahat olur 🤗
Dr0607 Kader_152199 canım dediğim gibi bünyeden bünyeye değişiyor sadece parmaklarıyla muayene ediyor çok fazla zorlamıyor senin acı eşiğin düşüktür
Dr0607 Selimegzoglu inşallah istediğin gibi bir doğum olur canım hiç kasma kendini 5 saniye bile sürmüyor 😊
Dr0607 Beyzan inşallah canım bende korkan varsa korkmasın diye yazdım rabbim herkese güzel kolay doğumlar nasip etsin 🥰
Dr0607 Gull_94 evet canım sadece parmaklarıyla ufak bi kontrol yapıyor abartılcak birşey değil bu muayneye dayanamayanlar nasıl normal doğum yapıyorlar acaba bende onu merak ediyorum 😀
Dr0607 Seyma05 açılma için bişey demedi sadece müsait olduğunu söyledi benim bebeğim biraz kilolu (maşallah ) o yüzden kilodan yana problem olmazsa normal olucak Allah’ın izniyle ama son gün 5 Şubat dedi o güne kadar bekliycez şuan sancım falan yok