Rukiyeqltntssss Hanımlar ben 31 haftalığım detaylı da kız denildi acaba detaylı ultrason da kız deyipte yanılan oldumu böyle birşey başına gelen varmı 😀
Swlatmn Rukiyeqltntssss canım benim 12. Haftada ikili de yüzde yüz kız denildi ve her defasında kız denildi zaten herşeyini sere serpe gösteriyordu eşim bile bu kızla işimiz var diyordu herşeyini açık açık gösteriyor diye dalga geçiyordu😂
mrv_b Geçenlerde okumuştum öyle bir şey detaylıda da kız denmiş bi sonraki muayene de erkek %100 denmiş
4cocuklu mrv_b evet bana detayliyankadsr kiz dendi detaylidada kiz dendi sonraki kontrolde erkek denildi
Bahardali mrv_b sanırım o okuduğunuz benim. Ama benim haftam 12+3 idi detaylıda kız dendiğinde Diğeri normal ultrason 12+6 idi erkek dendiğinde.. Bir daha girmediğim için henüz netleşmedi
Swlatmn Aygul01 nasıl ne alakası var anlama sorununuz var sanırım değişen oldumu dedi cinsiyeti bende 12 haftada dahi söylediği halde yanıltmadı dedi her defasında da ulturasonda kız olduğunu gördük dedim acaba senin bana cevap olarak verdiğin şey ne alaka 🤔 konuşmak için konuşuyorum diyorsan o ayrı
mrv_b 4cocuklu ultrason cihazı mı eski modeldi siyah beyaz olandan. Bana da başta erkek dendi 13.Haftada 16 dan sonra kız dendi ama benim doktorun cihazı 4 boyutlu artık yanılma olmaz demi 🥴
Aygul01 Rukiyeqltntssss detayli ultrasonda yanılma payı neredeyse yoktur cunku detayli ultrasona girdiğin haftasi yanı 20li haftalar artık organın tam anlamıyla gelişmiş oluyor. Dolasıyla detaylıda yanılma olmaz. Yanılan doktorlar genelikte erken haftalarda tahminde bulunup sonradan bakmayan m, ihmal eden doktorlar. Detaylıda yanılan doktorda ne bileyim 🧐😜. Biz bile doktor olmadığımız halde o kadar net bir şekilde gördük ki herseyini 😀😊 ama kız dedilerse korkma kızdır
4cocuklu mrv_b valla hemmozele hem devlete gidiyodum ozel 15 hafdada kiza benzetti 17de kesin kiz dendi 4 kere devlete gttim farkli farkli doktara onlarda hep kiz dedi ayrintiki devlette yapdirdim.kiz dedi sonranozele gttim oda hala kizdi sonra devlettw gene kontrolum vardi basda kiz dedi sonra dur dur bu erkek dedi kala kalkdim ole.sonra kendi doktoruma gttim yanilmisiz erkek dedi 😀
Swlatmn Aygul01 hanımefendi bende diyorum ki 12.haftada girdiğim detaylı ve ikili testinde dahi yanıltmadı detaylıda da aynı çıktı yani detaylı Hele ki ikerki haftalarda cinsiyetini net söylediyse değişmez inşallah 12.haftada dahi bilip söylediği cinsiyet değişmedi dedim yani her harfi her kelimeyi böyle açık açık mı yazalım benim verdiğim cevap ta gayet anlaşır ve açıktı bende bunu diyorum yoksa görüyorum ki hanımefendi detaylıyı soruyor
Swlatmn Aygul01 yok anlasan tekrar tekrar sormazsın neyse hata bende herkesin anlama seviyesini aynı beklemek benim hatam hadi bay
denizanasiii Detaylıda yanılma olacağını sanmiyorum. Bebeğin tüm organlarına baktıkları için, sadece dış genital organları değil kızsa yumurtalıklarını, erkekse testislerini falan iyice inceler görür.
mrv_b 4cocuklu benim de içimde hep bir şüphe var ama 23 haftalık olduk artık öyle bişey olsaydı söylerlerdi diye düşünüyorum her gittiğimde de soruyorum zaten🥴
Zeycannn 4cocuklu kaçıncı haftada erkek olduğu anlaşıldı bana da kız dediler dün gece rüyamda eşimin bana altın küpe verdiğini görüyordum anlamına baktım erkek bebeğe delaletmiş çarşamba günü de detaylı ultrasonum var alışveriş için onu bekliyorum
Niisanannesii Rukiyeqltntssss detaylı da yanılma olacağını sanmıyorum ayrıntılı şekilde göster oluyor çünkü .ama çevremizde de duyuyoruz son aylarda yanılmalara bağlı değişim gösterdiğini. Arkadaşıma 8. Aya kadar kız denilip 8. Ayda erkek denildi 😂