gunesveguney Burcu3506 benim yumurtlama günümden hemen sonra kasıklarımda ağrı başladı 3 gün sürekli oldu şimdide ara ara var.Dün akıntım başladı bide çok nadir de göğüs ucum sızlıyor günde 1 kere falan ama
gel_artik_bebegim gunesveguney benim de aynen reglime 11 gün var 2 gün önceydi yumurtlamam kaşıklarımda bir hareketlenme hafif bi ağrı var ama ne olduğunu tam çözemedim ☺
gunesveguney Burcu3506 direkt kan vermeyi düşünüyorum yumurtlama tarihimi bildiğim için 14 gün geçince kan vercem 2 şubata denk geliyor oda canım yada regliy beklerim belki bilemiyorum şimdi
gunesveguney gel_artik_bebegim rahme yeni yeni yerleşiyor daha yada yerleşcek o yüzden bu hareketlilik diye düşünüyorum çünkü ilişkiden sonra birleşmesi döllenmesi tüplerde yuvarlana yuvarlana gelip rahme tutunması 1 haftayı buluyor nerdeyse 😍 inşallah vardır
Pammuk Son 4 gün kaldı kızlar tek belirtim inanılmaz bir gögüs ağrım var uçları siyah ve şiş onun harici başka hiç bir belirtimde yok bişeyimde yok
Ozzzzz_ Esmay benim adetim hep düzenli 28.gün anında oluyorum bende 6 ay önce düşük yaşadım yeniydi zaten öğrenmemle düşmesi bir oldu , daha da olmadı . Her ay belirti yaşıyorum ama bişey olduğu yok 😂😂 hayırlısı kuzum Allah nasip eder inşallah bizede 🙏🏻🤎
Esmay Ozzzzz_ cok gecmis olsun en kisa zamanda guzel haberi alirsin insAllah dua ediyorum butun isteyenlere🌿❤
gel_artik_bebegim gunesveguney bu sefer regli gecikmesini beklicem diyorum ama bilmiyorum dayanabilir miyim 😁
Bfduam Ruzgarperisi ben bugün adet oldum, nasip bu işler arkadaşlar, bi zamanı vardır yıpratmayın kendinizi, önümüzdeki aylara bakmalı.
Bfduam Mega123 canım ya gözün aydın pozitif:) hayırlı olsun, çok mutlu oldum adına:) Hamd olsun. Dr a gidincede haber ver. Kan pıhtılaşmasını dr una konusmayı unutma.
Mega123 Bfduam Allah razı olsun canım benim. Adet oldun diye okudum ama canını sıkma en güzeli olcak rabbimin izni ile. Hep duamda olacaksınız en yakın zaman da rabbim tüm isteyenlere tanıdığım tanımadığım herkese hayırlı müjdeli haberler almayı nasip etsin inşallah. Folik asit kullan derim boll duaa ve Meryem suresi biliyorsan sürekli oku bilmiyorsan daa sürekli dinle anlamına bak oku için titrer rabbim çok büyük elhamdülillah 💖🌺🤲🏻
Bfduam Ruzgarperisi sende var mı gelişme? Bak ben sen kadar üzülmedim çok, tabiki sevinmedim de gelmesine ama sen mahf ediyorsun kendini, bu ay olmazsa sonraki aylara inş.
Bfduam Mega123 çok teşekkür ederim canım benim, sende kan pıhtılaşması durumunu dr unla konuş, inş yavrunu sağ salim kucağına alırsın. Senin için çok sevindim, heyecanla bekleyişine Rabb’im kulak verdi şükür.
Ruzgarperisi Bfduam daha adetim gelmedi.ama sancım oluyor. Geldi gelecek nerdeyse.. evet gerçekten ben çok kötü oldum geçen gün.
Mega123 Bfduam Çok şükür canım çok şükür hayırla sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerinde görürüz inşallah. Konuşucam seni haberdar ederim 7. Haftada kontrole gidicem erken gidince genellikle bebek görünmüyor her şeyin hayırlısı olsun cümlemiz hakkında 😇