minemom Hanımlar selamlar, canım kahvaltıda sucuklu yumurta istiyor, yememde bir sakınca var mı bilen var mı? Nette piştiği sürece yenir diye okudum ama doğrumudur bilmem 🤷🏼♀️
Ozsa minemom bende yiyorum canım iyce pistikden sonra sıkıntı yok 22 haftaligim genelde haftada iki kere yapmisligim var
esraizmirli minemom sucugu marketten almayın ama bildiğiniz kasaptan alın iyice pişirip yiyin sıkta yemeyin haftada bir veya 2 haftada bir yiyin 🥰
Neslihan1903 minemom çok iyi pişirirsen tadımlık yiyebilirsin ben bir kere yedim mideme dokundu daha yemedim 😂🤗
H-melek minemom sucuğun önerilmeme sebebi içinde bulunan bir kimyasal madde ve çiğ kalabilme durumu, güvenilir bir kasaptan alıp iyice pişirince 2. Dönemde yiyebilirsin demişti doktorum, kasabınıza güveniyorsanız tabi:)
MervErdo Valla ben neler yemedim ki sucuk en masumu olabilir 😂 gerçi ben hazır sucuk asla yemem kurbandaki etlerden yaptırırım daha temiz en azından
Deniz1634 Bende yiyiorum valla ama tabiki suçu Tosta bile koyacaksam makinada iyidlce arkalı önlü pişirip öyle koyuyorum iyice piştiği sürece birşey olacağını düşünmüyorum.