Meryemervee Sizce göğüs pompası ya da süt sağma makinesi gerekli oluyor mu ? Ya da hangisi daha kullanışlı olur ? Kullandığınız memnun kaldığınız markayı paylaşırsanız çok sevinirim ☺️
Duygukocc Meryemervee lansinoh manuel aldım çokda memnun kaldım baby plus ve lansinoh elektrikli almıştım ama sütümü sağmadı bende en son lansinoh manuel aldım çoksa güzel sağdı
svmm Meryemervee doğumdan sonra sütüm gelmeyince ve göğüs ucum olmayınca aldım doktor mastit olmasın sağ demişti ben elektrikli aldım bimden kiwi marka memnunum
CansuCY Emel38 ben de monchi aldım.Yorumlar cok iyiydi.Tecrube etmedim ama bakalim.Su an trendyolda süt poşeti,göğüs pedi ve monchi set halinde satılıyor.
Asilinannesi1 CansuCY bilmediğim için soruyorum e bebekte 109 tl olan manuel ürün değil mi bende alıcam karar veremedim🥴
Meryemervee Duygukocc manuellerin sütü iyi sağmadığını makinelerin daha kullanışlı olduğunu söyleyenler de var kafam çok karıştı 😕
Duygukocc Meryemervee makineler tabiki daha kullanışlı yormuyor etmiyor kendi kendine sağımını yapıyor ama dediğim gibi sütümü sağmadıktan sonra napayım ben rahatlığı bana manuel çare oldu ☺️Ama lansinoh manuelden şikayetçi olanı ben daha duymadım