Zezeeeyyldrm sedardahuseyin Rabbimden umidimizi hic kesmedij yeter ki hayirli zamanda saglikli nasip etsin insallah
sedardahuseyin Zezeeeyyldrm dua edeceğim hamilelerin duası kabul olurmuş rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin ❤️👋🏼
Zezeeeyyldrm sedardahuseyin ayy cok sevinirim rabbim sanada bebişini saglikla kucagina almayi nasip etsin insalalh
catlover1 Tesadüf müdür bilmiyorum ama bende de bi kaç gün önce uçuk çıktı bugün hamile olduğumu öğrendim 😁 ama belki çıkacağı vardır zaten hamilelikten değildir diye düşünüyorum
Zezeeeyyldrm catlover1 bi yerde okudum vucuttaki ısı degisimlerinden mi bilmem ne falan filan cikabiliyomus 😃
Deryaaa1 Bağışıklık sisteminiz düşmüştür, takviye vitamin alın isterseniz. Genelde uçuklar vucudun en dirençsiz olduğu, stresli olduğu dönemler de çıkar.
1Dygs1 Zezeeeyyldrm uçuk hamilelik belirtisi olabilir, çok yakın arkadaşım hiçbir belirti olmadı uçuk çıktı dudağından ve kupkuru oldu 1 hafta doktora gitti testte hamiş olduğu ortaya çıktı
Deletedmom27 Zezeeeyyldrm masum arayışlar içindeki annelik hevesini yerim senin😇duamdasın tez zamanda dolsun kucağın inşallah🤲🏼tüm bekleyenlere hayırlısıyla nasip olsun🌿