Kediannesi123 Ozgu_momy ben hala aynı kilodayım 12. Hafta bundan sonra almaya başlarım muhtemelen 😁 bel değil de göbeğim hafif hafif çıkmaya başladı dar giyince çok hafif belli oluyor
yasemin333 Ozgu_momy kilo alımım yoktu 20.haftaya kadar da kilo verimim iyiydi😂bulantı ve kusmadan dolayı 4 kilo verdim ben 20 den sonra almaya başladım
2prensannesi2008 Ozgu_momy şuan bebeğin oldugu bölge biraz şişik karnım değil alt taraf 12 haftalıgım 1 kilo aldm sadece
2021_annesi Ben 60 ile hamile kalıp ilk üç ay zayıfladım 57 e düştüm şuan son ayımdayım 70 kıloyum ☺️Bünye meselesi
biranneden1 İlk 3 ay 300 gram almıştım.ill 3 ay alınan kilolar sadece bizde kalıyor . Bebek 3 aydan sonra beslenmeye başlıyor. Yani ilk 3 ay almamaya çalış
Gif Ozgu_momy evet bel bölgemde kalınlaşma oldu ama 18. Haftaya kadar hiç kilo almadım aksine kilo vermişim çok iyi beslendiğim halde.Bebeğe yaramış yediklerim😄
irorkay Ozgu_momy şu an 12.haftadayım - 4 ile devam ediyorum. Karnım da bence yok çıkmadı ya da çok az farkedilmiyor onu da anlamadım..
Ohaezgi Ozgu_momy o haftalarda hiç kilo almadım ben 6.aydan sonra almaya başladım çünkü sürekli kusuyordum maalesef😬
dthealthy Ozgu_momy 12.haftamdayım kilo almadım bakalım bundan sonra da her ay 1kilo maximum 10kilo alacaksın dedi doktorum
Ogretmenanne35 Haftadayım 2 kg almışım 67 oldum 🤷🏻♀️Ama kusma gibi şeyler pek yaşamıyorum sadece sabah uyandığımda safra çıkartıyorum