Bfduam hilosss07 Rengi neydi kanamanın, lekelenmedir muhtemelen. Midende yanma, hazımsızlık var mıydı?
hilosss07 Bfduam lekelenmem bir kere oldu yerleşme kanamasıymış. Ekşimem olmadı hazımsızlık midemde taş varmış gibi bi his
ada94 Bfduam bana hep hamile olduğunu hissedersin derlerdi inanmazdım . Hafif ayva göbeğim vardı sanki . Anlatılmaz yaşanır gibi bişey benimki 😂😂
gizemozarslan Bfduam bende her zamanki regl ağrısından farklı bir kasık ağrısı vardı en belirgin detayı oydu bir de göğüslerimdeki hassasiyet
hilosss07 Bfduam benim 6 haftanın sonuna kadar hiçbir sıkıntım yoktu ama 7 de bir başladı kusma bulantı baş ağrısı çok kötü durumda hiçbirsey yiyemiyorum herseyden tiksindim hersey kokuyor midemi bulandırıyor geçer insallah
gizemozarslan Bfduam yani normalde karın ağrım olur hamile olduğumu öğrendiğim ay daha aşağılarda genital bölgeme yakın bölgede ve kramp şeklinde ağrı hissetmiştim
Gull_94 Bfduam ılkınde hıc yoktu ama bu sefer adet gecıkmesı oncesnde asırı sınır halı sıskınlk gogus hassasıytı oldu normalde regl gecıksede olmazdı cunku bıde planlı hamılelk oldugundan anladm zaten ama asırı halszlk vardı bıde
Buketkucuk Bfduam göğüslerim ağıyordu yürürken falan ama adet olmama yakın da ağrıdığından umursamamıştım. Çok sık idrara çıkıyordum ama gerçekten sık çıkıyordum. Bunun dışınds yoktu
Gull_94 Bfduam enteresan sekılde tam 3 haftlk hamıleyken gozumunuykudan acamadm ne gece ne gunduz oyle bı bıtkınlk vardı belkıde vucur dırencm dusuktu cock emzırdgm ıcın bılmıyorm ama asırı bı ıyku sorunm vardı hazmszlktan cok cok asırı bulamtı ve koku hassasytı vardı hepsıde tam 3 haftlkken basladı