Nursel725 Bfduam o yüzden kendinizde belirtimarayıp kendinizi yormayın o zaman gerçekten olmasını geciktiriyosunuz. Ben bu hatayı 3,5 sene yaptım ve artık evlatlık almaya karar vermişken üzerine adet gördüm ve rastgele hamile olduğumu öğrendim
Nursel725 Bfduam amh değerim 0,02 yumurta rezervim azdı ilk 2 sene hep bişeyin yok dediler sınra başka iyi bi doktor buldum o farketti 3 kere tüp bebek yaptık olmadı sonra kendiliğinden oldu çok şükür 😊allahım darısı inşallah en yakın zamanda sizede nasip oldun 😊
Bfduam Nursel725 o başka bulduğun iyi dr tedavi uyguladı mı yumurta rezervin için düşük ya, tüp bebek dışında tedavi uyguladı mı? Fsh kaçtı, demek ki her zaman tıp terminolojisi olmuyor, verdi ki Allah veriyor.
Nursel725 Bfduam hayır malesef sadece yumurtayı kaliteli hale getirmeye çalıştı . Vitaminler verdi falan ama hiç işe yaramadı
Bfduam Nursel725 değerleri pek bilmiyorum ne olmalı fsh, amh? Iyi maşallah vitamin ilacı yaralanmasına rağmen hamilelik oluşmuş, tıp bilimine göre tek seçenek belkide tüptü.
Bfduam Nursel725 amh 0,02, 1 in üstünde olmalıyken ve FSH de 9 olmalıyken 13 lerde hamilelik olmuş, işte Allah ol derse olur. Senin adına çok mutlu oldum:)
Nursel725 Bfduam çok teşekkür ederim allah inşallah bana hayırlısı ile bitirmeyi sana ve isteyen herkesede hamileliği nasip etsin 😊
Caglanuroney Bfduam hayır canım taş gibi olmuyodu dokunmadigim da bile göğüslerim çok aciyodu agriyodu Gece uyusam da gündüz çok uykusuz ve halsiz oluyodum