Asent Arkadaşlar bebeğiyle KPSS’ye hazırlanıp kazanan var mı? Varsa veya şahit olduğu biri varsa anlatırsa çok sevinirim en azından motive oluruz😂
Tugceonur Asent ilk gebeliğim ve o kadar zor bir hamilelik süreci geçirmeme rağmen çalışıp kazandım ama tercih yapmadım inşallah önümüzdeki sene kullanacağım tercih hakkımı 🌸🤲🏻
Mom8 Asent işyerinde bir arkadaşım var o şekilde kazanmış bayada yoğun saatler işe gitmesine rağmen ve biz a grubuyuz bilen bilir heralde en zor atanan kitle girersiniz sınava ordan puan al sonra kurum sınavı var onu geç sonra mülakata gir onu geç
Boncukbeyinannesi Kuzenimin eşi bu şekilde atandı 🤗 arkadaşımın eşi iki bebeyle kazanıp atandı. Bir kadin istedikten sonra yapamayacağı bir şey yok bence
Asent Tugceonur inşallah hakkınızda hayırlısı olur çok sevindim. Ben de hamileyken çalışıyordum ama bebek olunca nasıl olur bilemiyorum
Leylim Bende 23 haftLık gebeyim doğum mayısta ozamana kadar ne çalışsam kar diyorum günde bir kac saat bakmaya çalışıyorum cocuk olunca cok daha zor olacak 😬allah yardımcımız olsun
Mom8 Asent evet ya bizde çok şaşırmıştık birde 33 yaşında yani sağolsun ama eşi inanılmaz yardımcı olmuş tabi
Annecik_ Ben hamileyken gecelere kadar çalışıp yüksek lisansımı tamamladım ayrıca öğretmenim aktif çalışıyordum iyi ki de yapmışım istersek her şeyi yaparız