2melek_annesii Kızlar bu gece rüyamda eşimin bana kocaman kocaman can eriği topladığını bende onu ısırıp yiyorum Bi güzel smdi bu mevsimde cok zor bulması bulsakta aşırı pahalı yani yemesem herhangi Bi sorun oluyo mu yaa
Sibelllllcan 2melek_annesii benimde canım çok istedi ama maalesef bulunmaz bulunsada dediğiniz gibi pahalı olur ☺️
dorugunannesi34 2melek_annesii ayni rüyayı nerdeyse görmüşuz bende manavda çağla ve erik gördüm inşallah tez zamanda çıkar 😂😂
Soe 2melek_annesii ben de aynı rüyayı gördüm geçenlerde toplayıp toplayıp yiyodum çok güzeldi ama sonra unuttum. Sonra aklıma çağla geldi onu haftalardır unutmuyorum halbuki eriği daha çok severdim
2melek_annesii hilal-a neden o zaman illa aşerilen şey yensin diyolar ki 😂o an canım ister gecer yani üstüne düşersem tabi unutmam dogru demi😂😂
hilal-a 2melek_annesii canım ben normalde bile canı sürekli bişey isteyen biriydim hamile kalınca o kadar çok şey istedi ki hiç üstüne düşmedim eşime demedim bile eğer düşünmediğim halde hala isteseydi öyle diyecektim
2melek_annesii Sibelllllcan aynen hiç gerek yok yazın dogurmıcam daha Eylül bası dogum cıkarsa yerim 😂
2melek_annesii Soe cıkarsa alırız yaa ben suan gidip donmuş tadı tuzu olmayan eriğe 200 300 verdiremem zaten dogumum Eylül de o zamana kadar bir sürü erik yemiş olurum 😂
Soe 2melek_annesii evet dondurulmuşlar,tuzlu suda bekleyenleri buldum ben hem pahalı hem de bi şeye benzemiyor. Daha da geçmezse turşusunu alırım yaza da bol bol yeriz. Bi sonraki gebeliği düşünürsem eğer buzluğa meyve atarım 🤣
2melek_annesii Nurasl bende oglumda hiç aşermedim aşerme ne bilmiyordum ama bunda sürekli aşeriyorum ardı arkası kesilmiyor smdiye kadar hep kolay seyler aserdim ama bu sefer erik fena oldu