Merhaba minnoş anneler. Şükürler olsun ki bu mutluluğu bende tattım darısı tüm bekleyenlere olsun. Çok uzatmadan kısaca size de bahsetmek istedim. Sağlıkçı değilim fakat sağlık çalışanıyım özel Bi hastanede çalışıyorum. Bu sebepten şartlarım ve imkanlarım da iyi oldugu için 37.haftama kadar çalıştım bir hafta evde dinlendim ve doktoruma kontrole gittik. Gönüllü Sezaryen olmak isteyenlerdendim. Öyle de olunca tüm kontrollerden sonra beklememize gerek kalmadığını 38+2den sonra sezaryene alabileceğini söyledi. Bizde 21.01.2021 olsun dedik. Sabah erkenden bir heyecanla geldik hastaneye. Doktorum erkenden alacağını öğleye kadar bebeğime kavusacagımı söylemişti ama bukadar çabuk beklemiyordum. 8de hazırlandım ailem eşim hep yanımdaydı. Çalıştığım yerde oldugu için doğumum yanım hep doluydu hiç yalnız yada sakin kalıp stres olmaya düşünmeye vaktim olmadı. Yürüyerek gülerek fotograflar çekinerek gittim ameliyathaneye. Orada da herkesi tanıyordum her biri ilgilendi beni sakinleştirdi hiç tek kaldığımı düşünmedim. Doktorum da gelince başlayalım dedi. Genel anestezi ile oldum. Ben uyurken bebeğin doğum fotograflarını falan çekmişler hep sağolsunlar. Uyanma konusunda korkuyordum burda okuduklarım duyduklarım falan çok acılı uayanılıyor çok zor gibi şeylerdi hep. Ama öyle olmadı çok kolay uyandım acı agrı falan da yoktu. Odama çıkarıldıgımda herkes oradaydı bilincim açıktı anestezi etkisi hiç öyle uzun sürmedi. Hemen bebeğimi getirdiler. Zaten ordan sonra zaman durdu. Tarifi edilemeyecek kadar mükemmel bir şey Allahım nazardan korusun. 45 dk sürdü ameliyatım. 24 saat içinde de taburcu oldum. Duşumu evde aldım. Doğumun olduğu gece dikişlerim değilde resmen için ağrıdı karnımın içi. Bu histe çok garipti. Ama iğnelerle acınızı dindiriyorlar. Hep bebeğimle ilgilendim bol bol yürümeye çalıştım yedim içtim. Yanımda evde annemin yaptıgı kayısı suyu götürmüştük. Gaz açısından faydası oldu. Hazırladığım hastane çantasının yarısını hiç kullanmadık gerek olmadı. Uzatmak istemedim ama imkan olsa akşama kadar yazarım 24 saatlik ama çok güzel hikayemizi. Darısı tüm bekleyenlere olsun. Dua hepsinin başı. Ben kurtuldum Allah sizleri de kurtarsın. Bebeklerinize kavuşun inşallah. Sormak istedikleriniz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Hakkınızı helal edin 👼🤲😘❣️🥰