Pinkchemistry 40 gün yatarmışsın cok kanaman olurmuş agrıdan uyuyamazmışsın yalan yalan görümcemle kayın validem bile böyle dedi kötü niyetli degildi ama söylememeliydi plansız Bi dogum oldu suyum gelmiş icimde cok az suyla 24 saat suni sancı cektim sonra da ameliyat sırası 23.00 a kadar 36 saat bekledim ama sezaryene karar verildikten sonrası su gibi götürüldüm kesildim muhabbet ettim yagmurdan camurdan saglık ocagının insanı taciz etmesinden ameliyat yapılırken dedikodu yaptım 😁18. Dakıka bebem cıktı eve gittigimin ertesi masallahım vardı sadece ilk eve gittigi gece yanlıs bişey yaparım diye beni yıkamak icin kaldı annem hahaha büyük abdestimi yapmaya ugrastıgımı hatırladım cocugu koltuga koymuslar taze anne o vaziyette aha döndü düştü cocugum diye salona kosuyo bak kosuyo sen düşün ertesi günden itibarense evde yalnızdım bebegim le ilgilendim uyudum evi süpürdüm yemek yaptım ne agrım vardı ne sızım üstelik kış dogumuydu sözde dikişler sızlardı icini ferah tut o gıcık cıt kırıldımlardan degilsen hiç Bi zorluğu yok