Sayem 33 haftalıkken muayeneye gittik kilosu 1-750 dedi doktor ve 1 hafta geri gitmiş dedi nasıl kilo aldıra bilirim neler yapmam lazım çok endişeliyim canım çok sıkıldı
Senayyalcin Sayem Kilo aldırmak için soruyorsanız kaşar peyniri,kuruyemiş,günlük 2 muz falan yerseniz alacağını düşünüyorum canınızı sıkmayın önünüzde 7 hafta var 2500i falan geçerse zaten kilosu yeter bile 💚
Eayh Sayem gebelikteki 1 hafta gerilik onemsizdir çünkü doktor ölçümu ve bebegin pozisyonu ile az fark cikarabilir eger arasi acilmaya devam ederse ve 3 haftayı gecerse sıkıntı olusturur 1 hafta geri diye bi gerilik yok yani hic bir doktor bunu onemesemez normalde sasirmis 😅 ama kilo almasi icin gebelik sekeri yoksa bol.meyve ozellikle muz ve kasar peyniri
Mervensn1 Sayem doktorunuz bu bi sorun illa kilo alması gerek 1 hafta gerilik sorun olur doğumda diyorsa başka ama bebeğiniz gayet sağlıklıysa ve doktorunuz herhangi ekstra bir şey yapmanızı önermediyse çok önemi yok bence bazı bebekler zayıf doğar kilo almayabilir sağlıklı olsun yeterli canınızı sıkmayın 🌸🌸🌸😊
Sayem Eayh gebelik şekeri vs yok çok şükür önemli birşey değil dedi ama yinede insan tedirgin oluyor çok üzüldüm ne yapacağımı bilemiyorum 1 haftadır kafam çok takıldı
Eayh Sayem hic kafana takma cnm 1 hafta cok normal doktor en ufak elini kaydirsa ölçümde bir kac gun oynuyor o yüzden bu gerilik ilerlemedikce problem değil belki cok iri bir bebek değildir genetik bazi seyler ama kilo yapsin diyorsan meyve kasar muz tüket. Strese sokma hic kendini kilo alir Allah’ın izniyle
Sayem Mervensn1 bi sorun yok sadece bilmen için söylüyorum dedi ama işte insan üzülüyor 3 kilo ya tamamlasam iyi olur biraz daha 2 hafta sonra kontrol vsr alsa şöyle 2-500 kiloya kadar sonra zaten 500 gr daha alır herhalde
Mervensn1 Sayem yok yok üzülmeyin benimde hep bi küçük benimle aynı haftada olanlardan, beslenmenize dikkat etmek istiyorsunuz anladığım kadarıyla umarım istediğiniz kiloya ulaşır üzülmeyin bebeğiniz de etkilenmesin 🌸😊
Elifbayrak 2 hafta geri bizim 38+2 normal de ama bebek 2 haftadır gelişmediği için Pazartesi sezeryan 🤦🏻♀️
Eayh Elifbayrak sirf bu yüzden sezeryan cok yanlış 2 haftalik geride ne varmis bazen bu doktorlar sasiriyor suan gebeliğim 4 bucuk hafta geride ki 2 hafta gerilik arasi acilmadigu sürece onemsiz bence başka dotkora gidin bu sezeryan sebebi olamaz
ssnnmmm Sayem 2haftaya kadar önde yada geride olması normalmiş stres yapma muz kaşar süt ceviz yumurta pekmez kilo aldırır dediler
Bittercikolataa Aynisi biz de 35+5 te 2.384 çıktı şimdi 36+5 te tekrar kontrol olacak perşembe günü ilerleme yoksa sezeryan diyebilir Doktorum 😒 Daha cok dikkat etmeye çalışıyorum şuan yediklerimi ictiklerimi arttirdim biraz mesela Soda süt günde iki bardak 2 tane muz peynir çeşitleri daha ağırlıklı beslenmeye dikkat edicem perşembeye kadar insaAllah biraz oynama olursa beklicez Rabbim yardimcimiz olsun❤️
banudemiryr Sayem bizimde 32.ci haftada 1789 du kilomuz . Bana da bebeğin 1 hafta geride dedi doktor . Cidden her doktora güven olmuyor . Ya bilgilerini güncellemiyorlar ya da çok hasta bakmaktan kafaları karışıyor . Ben diyetisyene gidiyorum bebeğe protein kilo aldırır dedi . Et tavuk balık - kuru bakagil ye bol bol . Bu şekilde benim bebeğim kilo aldı sabah kıymalı yumurta yiyorsan akşam tavuk yemeye çalış . Ertesi gün 2 öğün nohut ye . Bol protein işte fazla fazla .
Banuasya Sayem hiç sıkıntı yapma benimde 32 haftalikken 1750 graamdi 3 sene olacak dün gibi hatırlıyorum 38+5te doğum yaptım 3130 gram olarak ekstra sadece bol bol süt içtim ceviz ve kasar peynir bu kadar