Mcakir dyglsvn biz hiç çatı muayenesi hakkında konuşmadık 😊 Yani yapılmıcaktır bana muhtemelen . Tabi belki doktorum her duruma hazır olmak gerekir der yapar onu hiç bilemiyorum aslında. Ama bence korkulacak bişi yoktur , sanmıyorum 😊
Mcakir 3prensesannesiii kaçıncıhafta olacagına muhtemelen bebegımın doktoru durumuna göre karar verir 😊 ama ben sizler hangi haftanıza geldiğinizde karar verdiniz doktorunuzla doğum zamanınıZa onu merak ettim. Ben plan program yapmayı severim biraz 😊
Nazlicann1993 Mcakir dün kontrolüm vardı 37+2 yim şuan istersen haftaya cuma gel istersen Bi sonraki haftaya gel dedi yani 37 lerde verdi tarihi ☺️
Mcakir Bsrrrydn Sblsasmaz symscn Brcrs AzraAras Az kalmış herkesin. Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin🙏🏻 Bebeklerimize kavuşalım sağlıklı sıhatli🧿
Srnysl Mom0101 ağrılarım fazla birde aynen üçüncü olduğu için bebek basi aşağıda İlkini zaten 39 dan sonra gebelik kolestazi nedeniyle anı bı kararla sezeryan oldum ikincisini 38 de
CansuCY Mcakir 35+5′te kontrole gittiğimde, ilk gebelikte 39.haftaya kadar bekliyorum 15 Şubattan sonraya tarihi ayarlarız dedi doktorum.Devlet Hastanesi’nde, Sezaryen olacak doğumum🙂
Esmakartal1 ilseng Çok cesaretli özgüvenli herşeyi kendi yapmak istiyor boyuna bakmadan 😂 büyüdükçe nasıl olur bilmem 🤷♀️ Pek arkadaş canlısı değil ama bunu kendi istedikleri için yapıyolarmış 💙
Sedanindenizi Mcakir Benimde bir rahatsizligimdan dolayi sezeryan olmam gerekecek daha 15 haftaligim ama en basindan belli. Dr simdimdeden bebisin kilosu boyu normal boyuta erisince suyun vs gelmedigi surece Allah korusun aksi bir durum olmadigi surece 38+3 gibi aliriz dedi.
Mcakir Sedanindenizi ay ne güzel herşey en başından belli. En sevdiğim şeyler böyle planlı programlı 😊 🧿
Sedanindenizi Mcakir Bende severim planli olmayi ins hersey yolunda olurda hepimizin gonlune gore olur🤲