fatmanurerdogan Kan uyuşmazlığı olduğundan ötürü iğne olmama rağmen kanama oldu ve ilaç tedavisi uyguladılar reçete de düşük riski yazıyor ancak korkmam gerektiği söyledi bu moralimin yüksek olması için midir yoksa gerçekten korkmam mi gerekiyor
Mom433 fatmanurerdogan doktor mu dedi bunu yani o nasıl doktor sen ilacını kullan progestan sanırım ne mucizeler var yani hemen öle denir mi düşer derler düşmez düşmez derler düşer ben bunu burda çok okudum
Anneyim11 fatmanurerdogan canm benimde düsük riskim var progestan ilac kullanıyorm muayene tanımında her zaman düsük rıski yazıyo 6 aylık olduk sükür öyle korkma ıcını ferah tut ilaclarını düzenli kullan ve kendını yorma zorlama agrı iyi degıl senın ıcın der doktorum hep sukurki bi sıkıntm yok suan ılaclarımı kullanmaya devam edıyorm
fatmanurerdogan Mom433 ilacı yazabilmek için öyle girdiklerini söylediler reçeteye ancak düşükle ilgili kesin bir şey söylemediler
Mom433 fatmanurerdogan bende kullandım onu bende 3 kere kayıp yaşadım ve kendim hissederdim mesela ama gittigim doktorlar hep ben mesal of gene kaybetcm derdim daha doktor o şeyi karnıma değdirir degdirmez evhamliyim cnki bana hep nerden çıkarıosun bunu derlerdi gülerlerdi ama dediğim cıktı hep tabi kanamam olurdu bebek hep iyi çıkardı neyse smdi sorun bulundu 4.yu deneycez kuzenimin arkasıda kan uyusmazligi vardı kiz 9 ay kanamalı geçti yatarak oğlu smdi 2.yaşi geldi valla ona derlerdi kaybetcek die kesin ben kaç kez yaşadım o doğum yaptı düşün yani
fatmanurerdogan Mom433 rabbim muhafaza eylesin bende diyorum his ediyorum düşecek diye ama doktor normal sağlık diyor