Mcakir BtlMlkNz 33+5 olduk bizde. Bebeğimi kucağıma alcağım anın hayalini kurup duruyorum. Artık çeltik atmaya başladım , zaman geçtikçe zaman daha zor geçiyor😅
Ozerhome BtlMlkNz 34+3 olduk bizde benimde ara ara belime sancı giriyor yürümek zorlaştı biraz bakalım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 🙏
BtlMlkNz Mcakir Heyecanlandığın ve hayalini kurduğundan da öte birşey tarifi yok, kelimeler kifayetsiz canım . Muhteşem ötesi. Hastane çantaları hazırlansın o zaman 👏
Sefanur11 36+3 olduk biZde akşamları bel ağrısı ve karın kasılmalarım oluyor bir kaç gündür gelsin artık 🤲🏼
BtlMlkNz Sefanur11 Çantanızı hazırda tutun ne olur , ne olmaz bende aynı seyleri yaşıyorum ve hazırladım. Az kalmış . Güzel ve sağlıklı doğum hikayelerimiz olsun inşallah
Mcakir BtlMlkNz ben hazırladım onu artık 🙏🏻 yenidoğan bebeğin annesiyle ilk buluşma anlarını izleyip izleyip ağlıyorum😂 instagram keşfette habire karşıma çıkıyor😅
BtlMlkNz Ozerhome Yaaaa çok güzel hazırlıklar ve heyecanlar . Hiç korkulacak birşey de yok zaten moral en önemlisi .