Ftz iki isim koymanın saçmalığından annenin özgüvenine nasıl geldiniz çok merak ediyorum. Ayrıca ne o programları izlemekle eğitimsiz olunur ne de sadece cnn izlenerek eğitimli. Kimin ne kadar eğitimi olduğunu, ne kadar kendini geliştirdiğini bununla ölçemezsiniz. Kaldı ki kimsenin eğitim seviyesi de kimseyi ilgilendirmez.
Boş olduğu veya yalnız olduğu için annelerin burda yazdığını söylemişsiniz, şu pandemi döneminde bir çok anne adayı evde tabi ki, kiminin ailesi uzakta kimisi bulunduğu şehirde yalnız ve bu forum annelerin bir şeyler paylaştığı, belki de yalnızlığını unutup destek gördüğü bir forum. Burada bişeyler yazmayı işsizlik gibi göremezsiniz.
Kaynana-gelin problemlerine gelince; o durum ne yazık ki hayatın bir gerçeği. Yaşamayan insan yüzdelik kısımda çok daha düşük seviyede. Eşiyle /arkadaşıyla/ailesiyle paylaşamayan kişiler burada yazıp derdini paylaşmak istiyor ki bu gayet normal. Çoğu zaman tanımadığın birine derdini anlatmak - söyleyecekleri objektif olacağı için- daha faydalı olabilir. Bir çare bulunamasa bile sırf anlattığı için insanlar bir nebze olsun rahatlar.
İki isim koymayı tercih etmeyebilirsiniz buna saygı duyarım, tıpkı sizin benim gibi iki isim koyan ailelere saygı duymanız gerektiği gibi.