Funda38 Merry_merry dr ölctügünde aclik 140di ama ben simdi evde ölcüyorum sabah aclik 99 100 108 falan ama tokluk iyi 2 saat sonra ölcünce bazen 120 asagi bazende 125 falan sabah aclik cok yüksek cikiyor anlamiyorum 🤷♀️
Merry_merry Funda38 Yaa benim de öyle sadece sabah aclik yuksek cikiyor en yüksek 110 oldu şimdiye kadar doktor insülin baslicam dedi baska doktora gittim çok yüksek değil simdi insülin baslarsak cok düşebilir dedi. Ne yapacağımı bilemedim
Funda38 Merry_merry valla benim doktor dedi ki 90 üzeri yüksek o yüzden baslatti hatta düsmüyor her üc günde 1 doz yükseltiyorum maalesef 😭
Merry_merry Funda38 bir doktor 94 üzeri riskli dedi baska bir doktor da gebelikte 110a kafar tolere edilecek ölçüde dedi bende anlamadım ki 3. Bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Ama benim de sabahları en az 90la 105 arası hep
Funda38 Merry_merry benim dr en fazla 95e kadar dedi fazlasi yüksekmis valla her dr farkli konusuyor ama benim yinede 100 civari cikiyor o yüzden insülin baslatti
[silindi] Edakuz58 maşallah canım bende 23 2 yim bnmde bütün şikayetlerim gecti şükür ama bu sefer de karın büyüdükçe midemde baskı cok oluyor namaz da biraz sıkıntı yaşıyorum oturarak kılıyorum bazen ilkinde 9. Ayda oturarak kılmaya başlamıştım bunda biraz erken oldu ama napıyım elimde değil
Betus-27 Bizde iyiyiz çok şükür 25+1 olduk şimdi ☺️ Geceleri daha hareketli oluyor kızım onun haricinde bende sırt üstü yattığımda bazı günler fark ediyorum bi yere toplanıyor sonra düzeliyor kasılma dediğiniz bu mu oluyor
Nslhnkr Erdem2121 bebegim toplanıp duruyordu sürekli en berbat olanı bnm için buydu korkuyla yasadım durdum
Erdem2121 Nslhnkr benim kızımda son aylara yakın toplanıyordu. Canım şükret rahim ağrısı baskısı yok uzanamiyosun yuruyemuyosun. Olduğun yerde dönemiyosun. Rabbim bu 3 ayida göz açıp bitirse.
Sivas-torunu33 Edakuz58 sadece alt karnımda var şu an o da hem kaşınıyor hemde acıyor hatta bazen unutuyorum Canım acıdığında anlıyorum bir gün baktığımda 2 taneydi şu an alt karnım hep çatlak bayağı çatladı yani ☺️😒
Kubra-kurt-aksoy 23+6 günlüğüz baya baya hareketlerini hissediyorum çok şükür 🙏🏻 müthiş bir duygu 💙Tek sorun mide yanması 🥴
Nslhnkr Erdem2121 canım bu yazdıklarında vardı ben sadece erken dgumu yazdım . Nst ye baglandım gecen hafta toplanmalar 5 dk da birdi nerdeyse batarlar giriyordu yürüyemiyodum cok zordu 😣