Edakuz58 Kizlar biz bugun 23 haftalik olduk karnim buyüdü bayagi sizler naslsnz ve hicbir skayetim de yok🥰☺
Merry_merry Edakuz58 25 haftalık olduk bizde 😊 kıpır kıpır bir oğlan içimde şükür diyorum her hareketine 💜
058elf Nslhnkr aynıyız 🐣 benimse sanki mideme oturuyo bebek nefes alamıyorum gerginlik var hep gittikçe büyüyo ve bu durum daha zorlayacak sanırım🤦🏻♀️
Edakuz58 Merry_merry masallahhh benimde kizim olcak oda ayni kipir kipr nasl mutlu oluyorum minnak kuzular ya 🥰
Nslhnkr Merry_merry erken dgum riski var. Kasılmalar, sancım var. Agrı giriyo sürekli çok güzeldi herşey bu hafta nolduysa böyle oldu geçsin bu hafta diye diye geçti sanırım 😊
Nslhnkr Edakuz58 kasılmalarım var, agrım cok oluyo kasıklarımda birde erken doğum yapabilme ihtimalim varmıs. Bebişte ha bire tas gibi oluyo inşAllah düzElecek. Yada bunların hepsi normal erken dgum haric ben korkuyorum
Edakuz58 Kbryagci38 bence erken değil alin hazirda dursun bende aldim bi kac parca hastane ckisi elime para gectkce almaya calisiyorum☺
Kbryagci38 Merry_merry bende karnım büyüdükçe herşeyi alma isteği geldi birden ondan sordum 😂😂😂 beşiği odası puseti hepsi tamam mı siZin ?
Edakuz58 Merry_merry gercekten öylee isim koymak omrumuzu tuketio ismi simdiden bulup koyun adiyla sevin karninizi ben insallah buğlem koycam kizimi hep buglem die seviyoruz gobisi 🥰🥰🥰
gamzeserenn 23 hafta olduk çok şükür herşey yolunda çok güzel bi hamilelik geçiriyorum benimde hiiiç şikayetim yok ilerisini bilemem 😅 Bugün detaylı ultrasona gittik yüzünü gördük oğlumuzun herşeyinde yolunda olduğunu öğrendik çok mutluyuuz🥰
Edakuz58 gamzeserenn masallahhhh cok guzel bir duygu benim doktorumda 22 haftalkken gel dedi randevuyu gec blabldm 23 + 3 ken gtmis olcam ve henuz detayliya girmedim neden acaba doktorummu yonlendrcek acaba bu seferde gunu gececekk
Merry_merry Nslhnkr yaaa cok geçmiş olsun inşallah sağ salim zamanında kucağına alırsın ama stres yapmamaya calis lütfen olur mu dua edelim senin için
Sevdalianne Nslhnkr merhaba ben de 23 haftayim ikiz gebeyim aksamlari karnim vok sertleşiyor genelde de bi mutsuzluk var üzerimde hareket edesim gelmiyor hiç. Ilk gebeligim benim kasilma dediginiz karnin sertlesmesi mi acaba
Merry_merry Kbryagci38 evet hepsi tamam hemen hemen oda takımını dayim yapıyor bir onun bitmesini bekliyoruz 😊 anne yani besik ve park yatak aldim o yüzden oda takımının yatagini buyuk aldik
Edakuz58 Nslhnkr hamilelikler cok farkli oluo kimi rahat kimi skntili rabbim saglik guc kuvvet versin canim bol bol dinlen anne olmak cok zor gercekten
gamzeserenn Edakuz58 23 haftalık gittiğinizde normal muayene için mi gitceksnz? Devlete mi gidiyorsunuz? Eğer devletse genelde üçlü test için gittiğimiz haftalarda detaylı için gün almamızı söyleyip istek yapıyor radyoloji veya perinatolojiden de gün veriyorlar bir bir buçuk ay sonrasına benm öyle oldu
Nslhnkr Merry_merry stres yapmıyordum aslında düşük tehlikem vardı herkes üzüldü ben içime atıp evladım Allaha emanet dedim metanetli durdum. Ama suan baska hissediyorum, görüyorum ister istemez üzülüyorum. Dua ediyorum Allaha. Çok sagol bitanem düşünüp söylemen bile yeter
Nslhnkr Edakuz58 rahat geçiyodu aslında işte nazar ettim herhalde kendime gecicek diyorum zamanında dogcak inşAllah 🙏🏻 Cok zormus hemde coookkkk