Zeytingoz Kızlar beyaz bebek karyolam war bunu pembe yapmak istiyorum.konu hakkında bilgisi olan war mı boya tutar mı? Nasıl yapıcam
Bebiss Zeytingoz akrilik boya alarak boyayabilirsin youtunedan videolar var millet mutfak dolaplarini bile.boyuyo🤷♀️
Saracsey Zeytingoz ben kahverengi olan beşiği beyaza boyamıştım her türlü zemine olabilen boyalar var. İnstagramda demetinrenkleri diye bir hesap var orayı inceleyebilir konuyla ilgili sayfa sahibine mesaj atarsanız yardımcı oluyor:)
Hilalsny Zeytingoz rich ve cadence bu boyalarla istedigin zemini boyayabiliyorsun. Zimpara yaparsan daha guzel sonuc alirsin ama yapmasan bile tutuyo. Ben evdeki komodin sehpa masa neler neler boyadim. Cadence kullandim cokta memnun kaldim ama sunger rulo al fircayla iz kaliyo. Fircayi kucuk detaylar varsa oralar icin kullanabilirsin. Ustune de en son vernik attin mi efsane oluyolar :)
Merve599 Zeytingoz merhaba canım ben evdeki birçok şeyi boyayan biri olarak şöyle söyleyeyim.. cadence in hbrid Multisurfaces akrilik boyası var istediğin rengi al sür.. mobilya zaten beyazmış pembe boyarsan 3 en fazla 4 kata rengini bulur mobilyan ve boyaya minik su koyarsın fakat rulo fırçalarla boyamaman lazım(nalburdakilerden değil sünger rulo) yoksa fırça izi kalır..katlar arası 3-4saat bekle ve en son vernik at tek kat veya 2 kat yeterli onu da boya yaptığın fırçayla değil de o nalburdaki rulo minik fırçalarla yapabilirsin ben evde uyguladığım yöntemi söyledim canım umarım yardımcı olmuşumdur 😊
MyPrncssArwen Canım net olmamakla birlikte duyduğuma göre akrilik boyalar varmış mobilyalar sürülebilir kullanımında kolaymış bir fırçayla iş görüyormuş hemde kirtasiyelerde de bulunuyormus mobilya için akrilik boya, istersen detaylı bir araştır derim 🌸
Zeytingoz MyPrncssArwen bende yapılıyor diye biliyorum fakat babam mobilyacıydı ama 5-6 yıl oldu bırakalı tutmaz akar boya diyor kafamı karıştırdı.belkide bu boyalar yeni çıktı🤷🏼♀️
minelimm Zeytingoz cadence ile boyayabilirsiniz ben fayans kapı sehpa masa boyadım hiç kokuda olmuyor
Murvettt Zeytingoz canım bauhauslarda su bazlı hobi boyaları var onlarla boyayabilirsin hemde zararsız, ben ikinci el aldım beşiği pisti, gittim bu boyalarla boyadım şimdi tertemiz