Busrasener43 Nevriye canım Allah yardımcın olsun sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına korkma rabbim büyük ağır işler yapma bol bol yat dinlen sen 🤗
Nevriye Busrasener43 Amin canım amin hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza 🤲 öyle yapıyorum canım benim sürekli dinleniyorum bi tuvalet ve duş için kalkıyorum ama hala devam ediyor kahverengi lekelenmem bakalım inşallah geçer 🤲🙏
Nevriye 243224 o zaman pek bi etkisi olmaz tabi bende yarın doktorumla görüşecem çok sersemlettiğini falan da söylicem senin lekelenmen gelirken de böyle alıyordun?
243224 Nevriye yok bende öyle olmuyo ama herkanamada yatip dinleniyorum normalde çalışan biriyim ama doktorum rapor yazıyo yatıyorum
Nevriye BusrAlpay_34 anladım canım kahverengi leke ne doktorla çözemiyor beni de içim rahat etmiyor Allahın izniyle geçse bi başka birşey istemiyorum 🤲🙏
Nevriye 243224 maşallah ya inşalah bizde bian önce geliriz bu arada sordum mu hatırlamıyorum da lekelenmen ne kadar ve hangi haftalarda sürmüştü canım kanaman geldi mi hiç
3545mb Gullale ilk gün aktif kanamam vardi. Ertesi gün kahverengiye döndü. 15 gün o şekilde devam etti. En son gecen hafta gittiğimde kanama alani kapanmak üzereydi. Surekli istirahatteyim o günden bu yana. Fitil ve igneye de devam bir süre daha.