momsboys selam kızlar 18. haftama girdim bir oglum daha olacak nasipse. Göbeğim son iki gündür minnacık çıkmaya basladı ama hala bebek hareketi hissetmiyorum. Sizde durumlar nasıl hareket basladımı?
Kelebek45 momsboys bende 18+2 oldum 2 gündür pıt pıt hissediyorum dün kontrolde doktora sordum bebek hareketı olabılır dedi kız benımde ama daha çok erken dedi 20.haftada net olur hareket dedı
3prensesannesii momsboys bende 19 haftalik oldum 3. Gebeligim İlk hareketini 16 haftalıkken hissettim ama o haftadan beri doğru duzGun hissedemiyorum çok hafif yani daha 20 haftadan sonra daha net olur
Boncukgiller003 momsboys [url=https://hizliresim.com/ustCPR][img]https://i.hizliresim.com/ustCPR.png[/img][/url] 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿 Bizim baya belli oldu 🤭 ayrıca maşallah hareketleri çok net hissediyodum oğluşumun 🐣🥰 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
momsboys Kelebek45 heyecanla hergün bekliyorum ilk gebeliğimde o hareketlerini hiç unutamıyorum o kadar güzeldiki😍 elim hep karnımdaydı bundada öyle olması için sabırsızlandım
Kelebek45 momsboys bende acaba bağırsak hareketimi diyorum ama sanki itme hissi gibi yada psikolojik mi acaba bilmiyorum ama hissediyorum sanırım darısı size biran önce 🙏🏻🧿
biologmommm Bnde 17+2 deyim karnimda arada gerilme gibi bir his oluo ilk oğlumda 19 da hissetmiştim minicik bu kısmetse kız bakalım ne zmn hissedecem merak ediyorum 🥰
momsboys biologmommm gerilme bende asırı çok oluyo karnımın şekli sürekli değişiyor aşağıda baya hatta😅 arada pıt diye bişeylerde oluyor ama anlamıyorum
SSeymanr Ben 18. Haftaya girerken hissetmiştim tam olarak. Şimdi zaten 19. Haftadayım bir haftadır sürekli pıt pıt bişeyler oynuyor gibi oluyor 😂😂 oğluşum olacak bu arada
momsboys SSeymanr maşallah canım darısı basımıza o hissi çook seviyorum hamilelikte tek özlediğim sey
Bseda momsboys bende erken hissetmeye başladım bağırsak hareketini ayırt edebiliyor insan az çok bu genelde hep aynı bölgeden bir iki kez pıt pıt atıyor☺️ Hatta dün ilk defa diğerlerinden farklı baya bi hissettim onun oldugunu anlayacak şekilde bir kere vurdu☺️☺️
momsboys Bseda bende ilk oglumu erken hissettim bu oglum biraz tembel olacak galiba😅 hala belirgin hareket yok
Serifedebiyat 18+1 haftalığız. Oğlum olacak kısmet olursa inşallah. İlk hamileliğim. Ama hiç hareket hissetmedim. Gerçi hareket edince nasıl bişey oluyo onuda bilmiyorum ya😊 hayırlısı ile sağ salim kavuşalım yavrularımıza❤️