Annelerinannesi_61 6 aylik evliyim evlendigimden beri korunmuyorum çocuk düşündüğümüz için Her ay hemen hemen adetimden 10-15 gün sonra filan bı kanamam oluyor sizce neden olabilir
132025 Annelerinannesi_61 kistğniz falan varmı ben tam bu rahimdeki şeyler ne oluyo bilmiyorum ama arkadaşımda polikistik over mı ne öyle bişey vardı onda da kanama oluyordu sonradan doktor ondan dolayı olduğunu söylemişti ismi çok fena sallamış olabilirim ama😂
edb06 Annelerinannesi_61 2 aydır aynısı bende de oluyor dün gittim doktora kist falan yok her şey normal dedi. Açlık şekerim yüksek çıktı biraz. Beslenmeden dolayı yumurtlayamamis olabilirsin dedi. 2-3 ay üst üste olduğunda doktora gitmemiz gerekiyormuş.
Annelerinannesi_61 132025 bende kist var evet isminide doğru söylediniz canım polikistik over ama bendeki o değil normal bı kist
gel_artik_bebegim Annelerinannesi_61 kistten dolayı oluyo canım bende de kist var her zaman değil ama bazen benim de öyle oluyor
Annelerinannesi_61 edb06 açlık şekeri ne oluyor canım biraz anlatirmisin istahlimisin yoksa yemediği n için mi öyle oluyor
edb06 Annelerinannesi_61 aç karnına gittiğinde ölçülen şeker. Ben 2 aydır abur cubur çikolata vs çok yedim ondan yüksek çıktı. Bebek sahibi olma konusunda sıkıntı yaratırmış. Biraz dikkat et yumurtani etkiler dedi doktor. Bildiğim pek bir şey de yok yani canım :)