deryaersin SalihremNesipolu ilk üç ay yaşadım sonra kendiliğinden geçmeye başladı ama en başta temiz tutmak gerek bide gül suyu toniği de işe yaradı bende hafta da bir de karbonatla peeling yapıyorum
EdaSabr İnan bende basedemiyorum sadece normal gunluk temizlik yapiorum jel tonik falan haftalik maskemi peelingimide yapiyorum ama malesef ki hic sivilce cikmazdi simdi ise 😩😩 varsa başeden bende dinliyorum 😅🙋🏼♀️
Adabahar EdaSabr bunlar zararlı değil mi bi nem maskesi aldım kullanmaya korktum 3 aydır duruyo 🙁 sadece yıkıyorum ya
Rojinn ✋🏻 Bende malesef yüzüm mayın tarlasına döndü.Her gün yıkıyorum tmiz tutmaya calışıyorum ama biri sönüyor digeri çıkıyor 😨
EdaSabr Adabahar yok cnm niye zararli olsun sen cilt yuzeyini temizliosun sonucta hem sivilce cikmasi kiz bebeklerde olurmus genelde ☺☺
Aselminamm 5 aylık hamileyim hic bir sorun yok cildimde hatta eskisinden guzel inşallah bozulmaz ben kıl maskesi kullaniyorum haftada 1
SedaOzbier cikt bakımına gidiyorum her ay düzenli.. hem temizleniyor hem bakım yapılıyor.. sivilce de çıkmadı
Mehtapkz SedaOzbier ne tur bakimlari yaptiriosun canm peeling olarak bende gidicem zarari olr die korkuordum
EzgiMazlum EdaSabr yok valla benm erkek ama suratım berbat oldu göbeğimden erkek yüzünden kız sanıyorlar
SedaOzbier Mehtapkz yok klasik cilt bakımı.. temizleme peeling buhar maske, ekstrdan e vitamini sürüyorlar yüzüme birde kırmızı ışıklı bi aleti gezdiriyor yüzümde, bu kadar..
Cnnckr Benim de sivilce sorunum yok ama yüzümün bazı bölümleri pul pul dökülüyor 😢 3 aydır filan soyulma bitmedi.
deryaersin SalihremNesipolu karbonatı sulandırıp yüzüme masaj yaparak sürüyorum en fazla 5 dk bekletiyorum çünkü yakıyo sonra yine masaj yaparak yıkıyorum cildi arındırıyo ve gözenekleri sıkılaştırıyo