Elifkyhn1993 Devran21 ewt cunkunicinde cig yumurta var ve katki maddeleri. Senede bi bsy olmaz ama aurekli oldumu cig tukettgin icin bakterilerden sorun yasatabiliyo
Gngr_33 Devran21 evet canım zararlı içinde çiğ yumurta var çünkü normalde bile iyice pişirin öyle tüketin diyorlar çiğ olunca tehlikeli dikkatli ol
Bilge44 Ben de bir kaç kez yedim vallahi. Abartmadan her gün yemeyin ama canınız çok çekerse de tadımlık yiyin 🍔🍟🤫
hanibazen Biri şey yazdı pastörize yumurtadan yapılmış mayonez tüketebiliyomuşuz ben bi ümitlendim markete gidip hepsinin içeriği okuycam doktora sorduktan sonra 🤣
Myssr hanibazen bn de gordum onu ama.hepsi degil galiba baktiklarmda pastorize yazmiyodu aman icim rahat etmicek dedim yemedim az kaldi dogumdan snra yicem ama😅
neslii35 hanibazen ben sizin dediğiniz gibi yapıp rafları araştırdım bir süre önce 😊 ve Heinz marka mayonezin pastörize yumurta sarısı kullandığını okudum üstünde o günden beri ondan başka mayonez yemiyorum ☺️
ozanmincim Devran21 ilk hamileliğimde hiç sevmediğim halde bi aşerdim bi aşerdim ekmek aradı yapıp yiyordum napayım nur topu gibi bi oğluşum oldu öaviş maviş sağlıklı 💙🧿
benaslindayohum Devran21 haftada bir kizartma yapinca falan azar azar sıkıp yiyorum 🙈🤷♀️ 15 haftaligz bi sorun gozukmuyo suanda
MucizeAnnesii Devran21 canım ben ilk bilmeden tükettim ilk haftalarımda 8 9 du sonra öğrendim ama geçen canım istedi yedim . Tercih meselesi 👀