hilalozdemir Tüp bebek anneleri yardimci olurmusunuz çok zor durumdayim😔 Tüp bebekle hamile kaldiginizda aynı doktora devam ettiniz mi baska doktormu tercih ettiniz. Biz maddiyattan dolayi tercih edemiyoruz yardimci olurmusunuz lutfennnnnn
mercimeginanne hilalozdemir bnm kalp atışını duyduktan sonra artık istediğin doktora gidebilirsin dedi. (Devlet hastanesinde yaptırdım tüp bebeği) öylelikle başka doktora geçtim
Melike95 hilalozdemir 2 li taramaya kadar devam ettim değiştirdim sonra maddiyat açısından zorlandım artık bende
Dselda hilalozdemir hayır cnm şart dğl ztn çok pahalı kaçıyor öuayene ücreti fln ztn kendileride söylüyor başka doktora gidebilirsin yani kendine bütçene göre birini ayarla git hepimz öylr yaptk
Homeless20 hilalozdemir ben hamile kaldığımı öğrendikten sonra sadece bir kere gittim tüp bebeği yapan doktora daha sonra değiştirdim doktorumu
61anne ben 20haftalik oldum hala devam ediyorum tercih ve şartlar ne getirirse doğum ücretleri çok yükseldi
Elisaelisa34 hilalozdemir kalp atışını duyduktan sonra başka bir doktora gittim hatta 8.haftadan 14.haftaya kadar şehir dışındaydım orada bir doktora gittim.