Melikerhan Seyma31 kaderdaşım beniiim bende öyleyim 😂😂😂 hele uyurken gece uyuyamıyorum artık yastığı alıp lavabonun önünde yatasım geliyor
SerdarTemel Faziletttt canım ilk 3 ay ve son 3 ay fazlasıyla idrara çıkmak normal 2. 3 ay da normale dönüyo
Kenanizm18 Seyma31 rahim büyüdügü için mesaneye baskı yapıo canım cok az olsa bile depo daraldıgı için cokmuş gibi gelio normal yani 🙂 Faziletttt ElifKarata
Faziletttt Seyma31 gece en az 4 defa kalkıyorum ama erken değil mi ya ben korkuyorum bebek aşağıda mı acaba
ElifKarata Seyma31 bende cok sıkıldım çok sık idrara çıkıyorum böyle sanki aşırı varmış gibi şişiyorum sonra bi gidiyorum bir gıdım nedir bu anlamadım
Dlrcem ElifKarata idrar yolu enfeksiyonu olabilr Çünkü bende hamileliğimin en başından beri aynı durumdayım 3 kez ilaç içtim hala bişe değişmedi 😊 şuan 19 haftalığım saatte 3 kere gidiyorum ve az az 🙈
ElifKarata Faziletttt benmde öyle acaba diyorum bebek büyüdüğü için orasıda daralıyor da ondan mı öyle anlayamadım gitti 🙂 🙂
Adabahar 34+2 yim artık uyurgezer oldum o kadar sıkıltırıyor ki uyanıp gözümü açar açmaz yataktan kalkıp wc gidiyorum bi gün düşücem diye korkuyorum ya :/
Faziletttt Seyma31 Çarşamba günü gidecem doktora canım daha belli değil ama kız gibime geliyor bir kızım var