Birisi123 Kızlar doktora gideceğim pazartesi günü doktorlar direkt klomen veriyorlar diye duydum ama sanki femara daha etkili gibi konuşuluyor sizin tecrübeleriniz neler ne kullandınız hamile kaldınız mı hemen?
Smyyeakyldzz00 Birisi123 ben ikisinide denedim . İlk klomen ama tutmAdı sonra femara onda tuttu. Nasip
afrasil Birisi123 hangisinde tutup tutmayacagınj bilemem canım klomenle hamile kalan var femara ilede ama femara daha etkiliymis doktorum söyledi
Cupkek Birisi123 Merhaba canım Allahım nasip etsin inşallah ben de 1buçuk sene denedim nasip olmadı klomen kullandım olmadı pko da vardı famera kullandım geçen ay rabbimin sayesinde famera vesilesi ile oldu 🥰 o yüzden famera kesinlikle iğne falan da kullanmadım sadece ilaç
afrasil Birisi123 yazar diye düşünüyorum ama belki ilk denemen diye yazmayadabilir bide femara yüs küsür klomen 20 tl
Ilaydaylmn Birisi123 canım merhaba ben klomen kullandım fayda göremedim geçen doktoruma sordum pko hastasıyım polikistik hastalarda femara daha etkiliymiş
Birisi123 Ilaydaylmn bende o tarz bi rahatsızlık yok sadece yumurta sıkıntısı yaşıyorum büyüyor çatlamıyor