Civcivcikannesi Bayanlar merhaba. 12 haftaligim. Bugun ikili tarama testine girdim. Doktor cinsiyetin erkek oldugunu ultrasondan yaklastirarak gosterdi ve %90 erkek dedi. Sonradan değişir mi yanılma payı var mı?
Seliiinn Civcivcikannesi eğer doktor kordonu ayrı pipisini ayrı gösterdiyse değişmez bence :) çünkü bazen kordon pipi zannediliyormuş . Bizde sorduk ayrı ayrı gösterdi öyle emin olduk değişmez dedi.
psychologist Civcivcikannesi işte merak ettiğim konu🤣 bana 10 haftalikken erkek dedi ama kimseye soylemw dedi 2li testte daha net söylerim dedi valla yine erkek derse ben cinsiyet partisi bile planladim balon aldım napcaz😂
babyberry Civcivcikannesi ben de pazartesi gireceğim çok merak ediyorum inşallah gösterir bize de ne var ne yoksa😌
psychologist psychologist ve ikili teste girdim bu sefer de kiza benziyor dedi emin olamadi parti iptal oldu benim 🤦🏼♀️
Juniorbabyyy momsboys ikili testte nasıl söylüyor canm bnde ikili test için gidicem daha randevu alamadım 13 haftaya kalicak gibi
MerveBostann Civcivcikannesi canim bana ikili testte kiz dedi suan 14 haftaligiz kesin kiz dedi. Degismez bence e 😍
Songultugraaa Civcivcikannesi bu arada ikili test ne alaka ikili test için gittiğinizde demiştir ultrasona bakarak doktor. İkili test bı sonuç cinsiyet tahmini nasıl oluyor yanlış yazmışsıniz
rozerrin_63 Songultugraaa aynen bende onu soruyordum normal herzamanki gibi ultrasondan bakıyor ikili test için sadece kan veriliyor
gunessare Civcivcikannesi bizimde ikili testte ve sonraki muayenede erkek demişlerdi. Hatta doktor çok emindi bacak arasındaki başka bişey olamaz demişti.Sonra kız olduğunu ogrendik. Detaylı ultrason la da girdim kız olduğu kesinleşmiş oldu.
rozerrin_63 Civcivcikannesi ikili tarama testi nasıl oluyor ki ben sadece kan verdim 15 güne çıkacak dedi 11 haftağız
Ebrununbebe rozerrin_63 ultrosana girmen gerekiyor bebeğin herşeyine bakıyorlar ense kalınlığından mesaneye kadar sonra kan aldırmaya gönderiyorlar. Ultrsnu radyoloji bölümünde bakıolar senin nasıl öyle anlamadım
Ebrununbebe rozerrin_63 tmm işte ikili teste kız yada erkek dedi derken ikili test zamanı ultrosonda doktor böyle dedi demek istiyolar. Uzun yazacagına kısadan ikili teste belli oldu felan demişler ☺️☺️ siz yanlış anlamışsınız
Ebrununbebe Peraaaa bnim farklı radyoloji bölümündekiler baktı ultrosnda o sonucu aldım sonra kan sonucumu ikin sonra aldım iki sonucumuda doktoruma gösterdim