TazeAnnee6767 Hamileliğinizi ogrendginz zaman sağlık ocağı sizle irtibata geçtimi canlar birde ne kadarlıkken aşı oldnz haftalikmiydnz bn 6 haftalık yim ama beni hiçbir sağlık ocagim aramadilar normlde kayıt açılması lazımmış ama bununla ilgili bilgisi olan varmı acaba
Glsmmm88 TazeAnnee6767 sağlık ocağına gidip kaydı sizin actirmaniz lazım buna bağlı asi takviminize göre onlar arıyor
Ugur_bocegi01 TazeAnnee6767 Erken canım şuan. Bende geçenlerde ablamın ilacını yazdırmaya gittiğimde sormuştum ne zaman çağrılırım diye sisteme baktı Mart gibi arar çağırırız seni dedi şuan 10 haftanın içindeyim 4 aylık oluyorum o zaman
ratatosk TazeAnnee6767 hastane sağlık ocağına bildirdiyse sağlık ocağı arıyor benim ilk gebeliğimde aramışlardı. Ama bu sefer ben kendim gidip bildirdim kayıt açtırdım
Buseyvz TazeAnnee6767 beni aradılar ve hatta ulaşamadıkları için eşimi arayıp gebelik takibi için gitmem gerektiğini söylediler gittim izlem yapıldı aşı takvimim oluşturuldu 20. Ve 24. Haftalarda da aşımı oldum
Simge16 Benide aramadılar ben kendim gittim kayıt açtırdım 20. Ve 28. Haftamda tetanoz aşısı oldum her gittiğimde bebek kalp atışını dinliyoruz tansiyon ve kg ölçümü yapılıyor
Mercimek26 Ayy ben 19 haftalığım işten güçten gidip kayıt yaptıramadım sıkıntı olur mu ki haftaya gitsem
Pemberuyam_ Mercimek26 Bişey olmuyo canım benide aramadılar, tetanoz olunduğunu filan buradaki konuşmalardan görüp ben gittim. 25 haftalığım aşımı yaptılar ikinci için de şubatta çağırdı aşı kartı verdi.
kuzeylianne TazeAnnee6767 Bebeğin kalp atışı duyulduğu zaman direk sistemlerine düşmesi lazım ve bu şekilde tetenoz aşısına cagırıyorlsr. Ama sen kalp atısını duyduysan doktorda gidip aile hekımine sen söyle garanti olsun tatlım. ☺️
TazeAnnee6767 kuzeylianne otomatik sistemne düşüyor ddiler sağlık ocağının istek bnde biliyorum olmzsa kndim gidceem kayıt için
Kaderkorkmaz TazeAnnee6767 beni de kendileri aradılar. Aşılarımı oldum, 4 kere herhalde yanlış hatırlamıyorsam kan idrar tahlili yaptırdım, kilo boy ölçümü yapıyorlar her seferinde, bazen de bebeğin kalp atışlarına baktılar. Ama aramadilarsa siz gidin bence.
Boncukgiller003 TazeAnnee6767 ben Pazartesi günü oldum. Sağlık ocağı çağırdı beni aradı. 18.haftamdayim