Esoo0698 tabikide ciddiyim bunlar daha neki anlatsam neler neler bana diyo git evi temizle eee dedim esyalar gelince yerlestirirsin ee dedim iki tane kizin var gelmis bana diyoki kizimin bi tanesini evli çocuğu var bi taneside nişanlı calisiyo yoruluyo valla o zaman hizmetci tut temizlet evini bende hamileyim benim kendime hayrim yok bi gelinin ben değilim cikmiyosan ust kattaki gelinin baksin dedim eltim yaninda döndü ne dedi biliyomusun ben enayimiyim ömrümü onlarla curuteyim nereye gidiyorlarsa gitsinler bana gelmesinler huzurum kacar dedi ben salak gibi aman kocamin ailesi aman o huzursuz olmasin diye diye 4 bucuk senedir agzima sictilar nasil evi aldik o zamandir tepemdeler esimede diyorum kendide goruyo gorumcem benden iki yaş küçük ayagina cay goturuyorum cayi bitincede bana cay versene der utanmadan ustune ustluk yukardan eltim gelir bide onlar kalir basima yukarda yemek yapmazlar kendileri az gibi bide onlari cagirir yapmadım zaman yatak odasinik kapisi kirilir biz ne yicez diye sabah 8 beni kaldirmaya gelir kalk kahvalti hazirla diye en son esimi işte sandilar oda oda o hafta geceye donduydu haberleri yok tabi esimde kalkti gorumceme hizmet edilecek kadından hizmet bekliyorsun utanmadan dimi dedi eee hareket etsin bebek hareketsiz kalmasin diye yapiyoz diyo eşimde yapmayin kalkin yapin kahvaltinizi o ne zaman kalkarsa yapar diye bagrindi esimde kaynanam aglamaya başladı hemen o karı sana büyü yapmış diye