Nagihanelif biz daha hiç öyle konuşup gülüşemedik valla, bıgün 32+0 haftalık oldul iş yerine vermek için bugün tarihli çalışamaz raporu alacaktık, bir hafta öncesinden randevu aldım, bugün için saat 16,45 randevusu boşmuş birtek, eşim özeş sektör de çalıştığı için biraZ geç kaldı iş yerinden çıkmaya, yuvacık kavşağının orada biraz trafik vardı, hastaneyi aradım bilgi verdim yoldayız geliyoruzdiye, dedim şimdi dokyor gider, giriş yaptırmadık diye, neyse gittik bizden saat 16,50 iydi, bizden önce üç kişi daha bardı onları bekledik, sonra sıra bize geldi, diyorki bi daha geç kalmayın bıgn işim vardı bu saate kaldım, ama bi daha beklemem, erken çıkın gelin, söyleme tarzı bana çok ters geldi, yaa biz bazwn onu bir saat bekliyoruz yoğunluktan dolayı, hiçbir zaman saatinde giremedik ki hiçbir randevuya, bi kere acil dığuma gitti iki saat bekledik, özeş hastane dünya kadar para veriyoruz konuşma tarzı bugün hiç hoşuma gitmedi, bir ultrason cihazı çok kötü çok eski bir model sanki, daha bwbeğin yüzünün bi tane üç boyutlu düzgün bir fotoğrafıno alamadık, göstermiyor falan diye geçiştirip kapatıyor makineyi hemen, bundan üç ay önce medical parkda bir dokyora gittim bebeğin bi resmini verdi kadın bize üç boyutlu yüzü gözleri burnu ne güzel belli oluyordu resimde, sonra çevreden hilal hanım iyi dediler diye ona devam edelim dedik, ama sanki içim hiç rahat değil gibi, peki nornal doğum yapman için zorluyor mu